Aysegulss Merhaba hanımlar kızıma ek gıda oraya armut vermeye başladım dün. Normalde kakasını 3 4 günde bir yapar. Bugün 3 kere yaptı. Ne yapmam lazım bilemedim. Normal olanı gün içinde bikaç kez yapması zaten benim kızım az yapıyordu. Normalleştirdi diye vermeye devam mı edeyim yoksa keseyim mi armutu 😔
Thesra Aysegulss Merhaba, Üzülecek bir şey yok bağırsaklarını çalıştırıyor ne güzel bir gün verin 2 gün vermeyin mesela 😚 Ya da bir gün verim bir gün vermeyin her gün vermek zorunda değilsiniz☺️
Cansu08 Aysegulss valla kızım 5 aylık. Kahvaltı veriyorum. Öğlen yoğurt. Akşam sebze püresi. Evet daha fazla ama azar azar kaka yapmaya başladı. Ama alışması zaten sürermiş. Kabız olmasınlar da. ☺️
Burcuercinnn Aysegulss İnstagram da annevebebek.019 sayfası var güzel fikirler oluyor ekgıda ile ilgili öneririm🧡
Aysegulss Thesra 3 gün kuralı var ya bir verdiğimiz besini 3 gün veriyoruz sıkıntı yapmazsa devam ediyoruz diye o yüzden tek besin veriyorum 3 gün boyunca
Aysegulss Cansu08 benim kızım çok nadir yapıyodu kakasını o yüzden panik yaptım 🙈 alışacak bağırsakları inşallah 🥰