joyfulmom 080922 bende kullandım hala bir kutu mayya tablet duruyor sağolsun çok yardımcı oluyor yazınca ama paylaşıldığı gibi fosur fosur süt getirmiyor yani en azından bende öyle olmadı diyim 😄
Minigimmm00 080922 ben 3 paket bitirdim çayı hatta 1 paket te açılmamıs var bende faydası olmadı diye dusunuyorum yine aynı geldi yine
joyfulmom 080922 bende yorumlara göre aldım ama öyle sütüm bir anda çoğalmadi artış oldu evet ama rezene papatya ictigimde de aynı etkiyi görmüştüm
Papatyakiz Ben kullandim faydasını görmüştüm. Çevremde yeni doğum yapan arkadaşlarım da kullandı onlarda faydasını gördü.
Mbrre 080922 ben kullandim faydasını görmüştüm ama düzenli kullanmak ve öğün -ara öğün atlamamk gerekiyor ozaman tam fayda gösteriyormuş
ballkizimm_ 080922 bende kullandim yaninda incir yiyin deniyie ama basli basina zaten incir sut yapiyor fazlasiyla maalesef bwnde hic etki etmedi ve sadece 5, bucuk ay emzirebildm her yolu denedim
080922 ballkizimm_ anladım üzüldüm gerçekten ben de sutumu arttırmanın yollarını arıyorum çok memnun kalan da varmis
ballkizimm_ 080922 dene bi zarari olmaz canim aratar sutun insallah ama bol bol su ic dr oyle demişti