utkummm efeninannesi4207 merhana sehriyenin suyundan verdindw kakasinda kirmiziliklar var birazcik kan mi yada salcali oldugu icin mi ki sizinde olmus muydu kakasinda kirmiziliklar
efeninannesi4207 Senem_sygl01 peki nasıl yapıyorsun tarif verir misin. Birde yoğurt çorbası yapıyorsanız onun tarifini rica etsem 😊. Bizim kilomuz çok düşük çok geç başlattılar tadım yap dediler de ben önce verdim bir iki sonra vermedim şimdi direk geçiş yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Ysgl26 efeninannesi4207 önce tadımları bitirin 1 ay boyunca 3 gün kuralıyla tadım yapmanız gerek..direkt çorbalara geçmeyin..bebeğin bağırsakları alışsın yavaş yavaş.alerji ve sindirin durumunu bi görün öğrenin. Şuan çorbalar şehriye bulgur pirinç ağır gelir sindiremez gaz yapar kabız yapar.. ne aceleniz var
Senem_sygl01 efeninannesi4207 tel şehriye ile havuç çorbası yapıyorum mesela pirinçten de yoğurt çorbası yapıyorum severek içiyor brokoli çorbasıda yapabilirsin
efeninannesi4207 Ysgl26 hıı zaten bitirdik yaptım da fazla yapmadım. Tadım olarak yoğurt, havuç, kabak, patates yumurta bunları yaptım bebeğim kilosu düşük o yüzden sordum buraya bilmeyen de yazmasın hadi
efeninannesi4207 utkummm ha yok canım hiç olmamıştı biraz gözlemle bakalım alerji de olabilir heralde ya