BskSrc Kizlar selam, 15 günlük bebebim icin bugün eczaneden nurse harveys aldım. Eczaci sabah 10 aksam 10 damla dedi. Toplam 20 damla fazla olur mu? Bilemedim.. bir de aç mı? Tok mu vermem gerekiyor? sizler nasıl kullandınız bu damlayı?
Yeni-anne22 BskSrc fazla gelmez sanmam onun şuruba daha etkili diye duymuştum ben gaz damlasını emdikten sonra veriyorum
Egenim BskSrc günde 3 kes 20 damla verıyorum o bıle ıse ysramadı doktor 4 e cıkart dedı yıne olmuyor tum gün gaz sancısı cekıyoruz
Mustafam-elifim BskSrc aç tok farketmiyor ben kullandım yanında probiyotik de kullandimaflor ikisi bir güzel faydali şimdide ek gıdaya geçince surubuna başladım gazimiz hala rahatsi ediyor da 6 ayligiz bitiyor hatta
nazliicank BskSrc sabah akşam vermiştim bende. Prebiyotıkle desteklersenız daha ıyı olur bagırsak gelısımı için. 3.-4.aydan sonra da şurubunu kullanmıstık ıyı gelmıstı
BskSrc Yeni-anne22 evet öyleymiş fakat şurup için daha küçük dediler.. ayımızı doldurmadığımız için almaya çekindim açıkçası.
BskSrc Egenim ben de deneyip göreceğim, bazı bebeklerde etki etmiyormuş.. işe yaramazsa sab simplex deneyeceğim. Bir de bir çay kaşığı kimyon suyu ver diyor büyüklerim 🤔
Egenim BskSrc simplexe gectım bnde , oda işe yaramadı. Bende bi kimyon suyu vereyım. Günde 30 kere gaz masajı yapmaktan yıldım. En ıyısı masaj. Youtubeden bak.
zeyn6 BskSrc evet faydasını görüyoruz çok şükür saatine dikkat etmiyorum sabah ilk beslenmesinde veriyorum birde akşam üzeri beslemmesinde veriyorum
BskSrc Mustafam-elifim ben de probiyotik olarak biogaia kullanıyorum. 1 hafta önce başladık. Dün geceyi 1 çay kaşığı kimyon suyu ile atlattım, bugun de damlasına başlayacağım. Umarım etki eder 🤦🏻♀️ hangi saatlerde kac damla olarak kullandınız?
Mustafam-elifim BskSrc damlayı sabah iyanindlca veriyordum bide 6 saat sonra veriyordum yatacaginda probiyotik veriyordum ama benim kızım çok gazliydi kolik biboronu falan aldık yani damlayla değil eğer mamayla besleniyor da mamada biberonla gaz yapar seni emiyorsa yediklerini dikkat et ve kimyon suyunu sende iç rezene iç papatya icebilirsin anasonada çok iyi dediler çörekotu yağı icebilirsin
BskSrc nazliicank probiyotik olarak biogaia kullanıyoruz, bir hafta önce başladık. Gaz damlasını hangi saatlerde veriyorsunuz? Ve 10ar damla mı veriyorsunuz?
nazliicank BskSrc ilk başlarda 2-5 saatte bir 5 damla verıyordum. Biraz buyuyunce sabah 10 akşam 10 vermıstım. Genelde ilk uyanınca bide yatmadan once verıyordum
BskSrc Mustafam-elifim sadece anne sütü ile besleniyor canım. Ben de yediklerime dikkat ediyorum. Yemeklerime kimyon atıyorum. Her gün bir bardak rezene+anason+kimyon çayı içiyorum. Bebişimin kakası da iyi ama ne yapsam gazına care bulamıyorum.. ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum, o biraz rahatlatıyor. Bugun nurse harveyse başladım. Sabah 10 aksam 10 vereceğim. Umarim işe yarar 🥺
Mustafam-elifim BskSrc ben memnundum canım ama ne yaparsan yap o gazı cekicen biraz benimki 7 ayından gün alacak hala gaz sorunu yaşıyoruz ama şükür eskisi kadar değil ayyy ben ne çektim neler denedim poposunu bile çatlattı ikinmaktan