Hadianne Bebekleriniz ne zaman desteksiz oturmaya başladı 6 ay 14 günlüğüz hala desteksiz oturamiyor bebeğim oturtugum zaman bı kaç saniye durup devriliyor
menek16 Hadianne Yakında oturur merak etmeyin 6 ay 10 günlüğüz bugün uzun süre devrilmeden oturdugunu farkettim güncelleme gelmiş oysa dün devriliyodu mesela :)
hilalibrahimkartalms Hadianne vala benim kızım 1.5 yaşında poposu daha sivri heralde bazen yere dıngılıveriyor ama 5 aylıkken oturmuştu canım
Hadianne menek16 öyle bir günde oturuyorsa iyi benim inatçı oğlum oturmamak için inat ediyor oturtuyorum yatmak istiyor 🤦🏻
menek16 Hadianne bizimki de çok öne egiliyodu ayagını yemek için :) banyo mama oturakları ve mama sandalyesinde oturttuk son zamanlar da ama her bebegin gelişimi farklıdır arkadasımın pglu 7 aylık yeni yeni desteksiz oturmaya geçiyor
Hadianne menek16 oturduğu zaman bizimki de onu yapıyor iyice öne eğilip ayaklarıni ağzına almaya çalışıyor 😁 sonra devriliyor haklısınız her bebek farklı olur ama annelik işte en ufak şeyi kafaya takıyorum
Beraninannesii Hadianne Bencede var bize doktorumuz 5 aylıkken kucakta 6 aylıkken koltuk köşesinde yada minderle destekle demişti şimdi 8 aylık max.30 dk kadar oturabiliyor tek başına hani bu süre 10-15 dk da olabiliyor devriliyor pat diye😇 yine yanlarına minder koyuyorum darbe almasın diye😇
Hadianne Ballilokumannesi 4 buçuk aylıkken kucağımda oturtuyordm sadece 5 aylıktan sonra çok uzun olmucak şekilde destekli oturtm
hayalperest__ Hadianne 8 ay 8 günlük yeni oturmaya başladı hala yastık koyuyorum etrafına düşüyor bazen
Kvvvrrr857 Biz de yedi ay yirmi günlüğüz. oturmayı hiç sevmiyor sürekli sürünmek istiyor. Oturunca desteksiz oturuyor bir muddet sonra düşüyor ve öne çok eğiliyor . Tam dik bir şekilde desteksiz düşmeden ne zaman oturur merak ediyorum açıkçası
Hadianne Kvvvrrr857 benim oğlum da hiç sevmiyor oturtuyorum biraz alışsın diye ağlamaya başlıyor bı sure sonr kendini arkaya atıyor yatmak yuvarlanmak istiyor 🤦🏻
Biz3kisiyiz_ Kvvvrrr857 benim kızımda 7 ay 21 günlük sizin dediğiniz gibi oturunca oturuyor devrilecegi zaman bazen eliyle destekliyor düşmüyor kısa süreli ben biraz yukarıda tutup oyuncakları ona bakmasını sağlıyorum dik dursun diye ama kendini sonradan arkaya atıyor bazen kucağıma aldığımda da aynı şeyi yapıyor kafasını göğsüme çarpıyor yatmak için bende bı yeri mı ağrıyor acaba diye düşünüyorum 🙄