Beraninannesii Bu sabah oğlumun sağ kulağı kızardı yanağına doğru diğerinde yok neden olmuş olabilir ateşine baktım ateşi de yok
Beraninannesii Beraninannesii Birde alından ölçüm yapınca 36.7 ateşi ama kulaktan ölçünce 37.9 çıkıyor .
Pasamm14 Beraninannesii uyurken kulağının oraya bttahiye oyincagu falan geldiyse yapmış olabilir benim oğlumda birbiki saat hiç dönmeden yattgindada böyle kulağı kızarık kalkıyordu
Kocamdaaakocammm Beraninannesii Üstüne yatmış olabilir cnm yada emzik zinciri falan warsa gelmiş olabilir benim oğluma da oluyor
Beraninannesii Pasamm14 Kocamdaaakocammm Saat 9 uyandı kalktık mama sandalyesinde oturuyordu ben kahvaltısını hazırlarken baktım birden bire kızardı şimdi çok daha yoğun kızarıklığı alnına ve yanağına doğru yayıldı .
Beraninannesii Kocamdaaakocammm Vallahi anladım Google zaten felaket tellalı oraya bakındım enfeksiyon felan yazıyor . Acaba diş olabilir mi diyorum birden bire oldu birde hiç sağına dönüp uyumazda soluna döner
Kuzeymiram Beraninannesii benim oglumunda yanaklari kizarmisti ertesi gun atesi cikti hastalandi malesef
mysaa1 Beraninannesii Yani Emin değilim ama dişten dolayıda olabilir belki hafif enfeksiyon yapmıştır bi takip et artarsa ne olur olmaz acile götür istersen . Hastalık başlangıcı ise enazından ilaç vs alırsın baştan önlemiş olursun