deniz_s kızlar teli yeni aldim onceki de iphone du ama pili o kadar kotu oldu ki siz nasil sarj ediyorsunuz pil omru icin mesela sarjdayken kullaniyor musunuz powerbank bozar mi sizce ? bu da digeri gibi olsun istemiyorum
Aloneeee deniz_s deniz_s şarjdayken asla kullanmayın ilk kural. İkincisi pili tam bitmeden takmayın tam dolmadan da şarjdan çıkarmayın 😌 ıphone 11 var ilk çıktığında almıştım hala tüm gün elimde olmasına rağmen gece den gece ye takıyorum şarja
dygusalmom97 deniz_s hızlı şarj kullanıyorum,düşük güç modunda kullanıp şarja takarken normale alıyorum.Hiç hassas değilim bu konuda bence bataryayla alakalı yaptıklarımızla değil tecrübeyle de sabit hatta.
nurbelonuc deniz_s valla ben kaçak aldım telefonu ıraktan geldi 1 ay olcak ıphone cok güzel gidiyor şarjı 2 gün dayanıyo ki ben cok aktif kullanıyorum😂 şarjdayken pek kullanmıyorum ama
Nur_ver Telefonun gayet kullanmama rağmen aktif olark iyi gıdıyo şarjzı pawer da bazen kullanıyorum ama jarzda da kullanıyorum telefonu gayet 2 gün yetıyo bana şarsı ama orjinal jarz alatiyle çakma çok fark edıyo
deniz_s Nur_ver orjinalr takcam da oste nasil bu sarji bozmam diye dusunuyorum pil omru bitince cok kotu oluyor ya
deniz_s Aloneeee yaa simdi tamamen bitince mi takalim yoksa 20 den duserse takalim mi 😀 dolmadan ben de genelde cikarmam da geceye denk getirmek zor simdi gun icine denk gelecek gorunuyor 🥲
-erCansu- deniz_s deniz_s 15 in altına düşünce tak şarjdayken oynama full dolunca al 😅bide garanti bitmeden eğer şarja takma kotasını geçmeyınce değiştiriyolarmş bataryayı ama tam olarak kaç bilmiyorum
Aloneeee deniz_s deniz_s valla ben hep tamamen bitirip taktım 3 seneyi geçmiş hala taş gibi en azından tüm gün gidiyor şarjı o da yeterli zaten
deniz_s -erCansu- nette de 40 ile 80 arasi tutun diyolar oyle nasil olacak ya 😀 100 e kdr sarj edilmemesi gerekiyormus 🙄 dogru mu bu ya 😁