Sedatmr Merhabalar Kızım 4 Ay 26 günlük Çok hareketli bir bebek Normalde Son Bir kaç gündür gözü kapalı özellikle gece uykusun da hareketlendi ara ara olurdu ama sürekli olmaya başladı ayaklarını havaya kaldırıyor tepiyor üstündekini kafasını sağa sola çeviriyor elleriyle gözlerini ovuşturuyor gözleri hep kapalı bunları yaparken bekliyorum ya tekrar normale dönüyor ya da mızırdanmaya başlıyor gaz mı dedim ama çıkarıyor kolik bir bebekti zaten şükür atlattık ağlama yok sadece mızırdanma ne yapacağımı şaşırdım yaşayan var mı acaba veya yaşayıp çözüm bulan gerçekten huy mu sorun mu var doktora mı gitmeliyim bilemedim Doğru düzgün uyku uyuyamadığı için oda ben de çok mutsusuz
Nrn26 Sedatmr 4 ay 23 günlük oğlum birkaç gündür tam da sizin anlattığınız gibi uyuyor geceleri. Bende ne yapacağımı bilemiyorum. Umarım bu konuda bir çözümü olan vardır
Kereminannesiii Sedatmr kendini keşfettiği için böyle davranıyor içiniz rahat olsun ☺️ oğlum alkış yapmayı öğrendiği zaman gözleri kapalı yatağında oturup alkış yapıp uykusuna devam ediyordu ☺️
tugbac Sedatmr 4. Ayda biz de böyleydik çok hareketlenmeye başlamıştı ve kendi kendini uyandırıyordu…
Limoncicegi- Sedatmr benim kızımda öyleydi. Sürekli ayağını havaya kaldırım pat pat yatağa vurur uyandırırdı kendini. Dönemeye başladı mı? Şu an düzeldi benimki. Geçen hafta dönmeye başladı ya ondan ya da uyku tulumu kullanıyordum onu bırakıp battaniyeye geçtim ya da battaniye ağırlık yapıyor kaldırma hevesini kaçırıyor olabilir bilemiyorum bu ikisinden biri sayesinde bıraktı şuan kızım. Bi deneyin ama boğulma riskini en aza indirin malum uzmanlar bebek yatağının boş olması gerektiğini söylüyor. Kış bitti en fazla 1 ay zaten örtüye ihiyaç duyar o yüzden ben kullanıyorum.
Pinar9 @“Sedatmr”#p24643638b psikomotor becerileri gelişiyor bedensel olarak gelişiyor çok normal yakında bacaklarını iyice kaldırıp ağzına götürmeyi de öğrenecek , benim bebeğim de o aralar başladı hala kıpırdar önceden put gibi yatıyordu 😅
AselNil Benim kızımda 4 ay 16 günlük bu aralar çok ayaklarına bakıp dokunmak istiyor gece uyurken tamda bahsettiğiniz gibi:)
Sedatmr Limoncicegi- Evet dönüyor bende üzerindekinden mi rahatsız oluyor acaba diye düşünüp uyku tulumu giydirip ince birşey örteyim diye düşünüyordum ellerini asla koyamıyorum içeri serbest olmak istiyor
Ymrbgr Merhaba kızım 3 buçuk aylık suanda tam olarak söylediklerinizi yapıyor anlam veremiyorum ayaklarını kaldırım pat diye geri atıyor ve yorganı tekmeliyor ve tüm bunlari uykusunda yapıyor bende sizin gibi gazla alakalı bi durum mu diye düşündüm ama sanırım dendiği gibi gelişim sürecinde olduğu icin
tugbac Sedatmr iki ay kadar sürdü, suan 11 aylık, uyku arasında beşiğe oturuyor ve ayılıyor ağlar ağlamaz uyanıp müdahele etmem gerekiyor 🥹 geç uyanırsam bu sefer beşiğin kenarında ayağa kalkıyor ve yarım saatten fazla uğraşıyorum uyutmak için.
Kgb0208 Sedatmr 6 aylık tam olarak bizde böyleyiz dün gece toplasam 2 saat anca uyumuşumdur. Emziiği atıp mızıldanıyor ayaklarını çırpıyor gözlerini ovuşturuyor kafasını sağa sola çevirip en sonunda kendisini uyandırıyor napcagımı şaşırdım,geceler çetin geçiyor😵💫
Evrencakar Sedatmr yine gazdan o haldedir, çıkartır gazını ama çıkarmaktan zorlandığı için o hareketleri yapıyor olabilir. 7 aylık bebeğim hareketlendiğinde mutlaka sesli ya da sessiz gaz çıkarıyor