Denizinannesi52 Buzdolabım nofrost ses yapıyor ama ben gece gece onun olduğu yerden ses duyuyorum ev eski bina eşimi gecenin köründe uyandırdım o duymuyo ben duyuyorum Allah’ım ne olur olmasın uyuyamıcam şimdi
Elifffinnn10 Denizinannesi52 evet kapı açık kaldıysa kapı aralığından girmiş olabilir bizim başımıza gelmişti😑
1prens1prensess Denizinannesi52 5.kata çıkabilirim bilmiyorum ama yengem 2. Katta oturuyor o evde yakalamıştı uzun süre takip etti balkon giderinden geldiğini gördüler kapattılar Bi daha olmadı
Tombiktos Denizinannesi52 yok be ne işi olsun😂 ay cok korkarım bende ama evinizin kapı girişinden giremeyecek gibiyse sorun yoktur başka yerden girecek yeri yoksa
biroglanannesii1 Vallahi New York’u görsen oturur ağlarsın kız 😂 10.katta arkadaşımın evine bile dadanmışlardı hem de koca koca lahım fareleri oluyor orada 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gbbc Denizinannesi52 Valla ben 6. Kattayım 2 defa fare girdi evime,birisi eski klimanın kopuk hortumunun içinden girmişti.Birisinide 4 ay önce tv nin priz yeri bozulmuştu oraya bakarken bi gördüm ki fare prizin içinde sıkışıp ölmüş
tubiiik_ Denizinannesi52 olur ben bekarken babamlar 4.katta oturuyor benım odama girmiş fare tıkırtıları duyuyordum ama fare oldugunu tahmın etmemıstım sonra ayagımı ısırınca fare oldugunu anladım kapıyı actım odadan cıkarttım sonra tekrar uyumaya basladım bi ilaçvar kırmızı renk ondan alın dolabın arkasına koyun 2 gun sonra bakın yemısmı yememısmı dıye yemişse faredir yememişse dolaptan ses geliyordur
biroglanannesii1 AngelMotherr Ay kaynıyor orada New York un başlı başına problemi fareler evlerin olduğu sokaklar da gözünün önünden kuş sürüsü gibi geçiyorlar çünkü oldukça fazla çöp yığınları var