Kumsals Merhaba arkadaşlar.. sütüm ilk bir hafta tazyikli bir şekilde geliyordu birden sag gogsumde taş gibi bir toplanma oldu ve sönmüş balon gibi ağırlaşarak sütüm oradan gelmemeye başladı. 30 gunluk lohusayim. Ne yapmam gerekiyor gogsum icin😔
Aden021222 Kumsals bebek tamamen boşaltmadığı için tıkanmıştır muhtemelen sürekli o göğsü emzirmeye çalışın inene kadar ve sıcak suyla ovun güzelce
OzgeSyr_ Meme tam boşalmadığı için oluyordur, ılık masaj yapın bebek tam bosaltamıyorsa mutlaka sağın sağarken elinizle hafif hfif bastırp masaj yapablrsnız
Feyzaaaaa Hemen ışık bir duş alın duşta göğsünüze masaj yapın. Duştan çıkınca hala sertse mutlaka sağın biraz. Sonrasında emzirmeyi deneyin. Çünkü o kadar göğüs şişince süt tazyikli gelebiliyor bebeklere gaz yapıyor
MerveeeeeEsila Bende suan 4 günlük anneyim benim de öyle ne yaptıysam fayda etmiyor ve canım cok yanıyor
Aden021222 MerveeeeeEsila bol bol o göğsü emzirmeye çalışın sıcak suyla ovun güzelce banada aynısı olmuştu kızım emdikçe geçti o taşlık
Kbralkn Ters emzir hemen geçiyor bebeğin vücudu koltuk altına gelicek yan tarafına doğru uzatıcaksın memeyi koltuk altından doğru vericeksin emzirme minderin varsa daha kolay olur üstüne uzatırsın emzirirken hafif hafif masaj yap