Mdorukkk Bebeğim baya ishal ve bioagia kullanıyorum üç gündür etki etmedi. Maflor nasıl ve ne kadar süre de etki eder
kuzeyildiz Mdorukkk mafloru bitene kadar kullan iyi bir bağırsak düzenleyicisidir tabi ishalin neye bağlı olduğu da çok önemli
Mommyofyigitatlas Mdorukkk ishal ve Kolik önleyicidir maflor. Eczacıyım kendi bebeğime de doğduğu günden beri maflor veriyorum
Sara1904 Mdorukkk bize muadili denflor vermişti eczane rota olduğunda oğlum ben suya kayıp vermiştim işe yaradı kullandıktan 4. Gün sonra falan azaldı ishal oğlum 9 aylık yoğurda da katıp veriliyor
Kuzeymomss Mdorukkk oğlum covid olduğunda vermişlerdi, bitene kadar kullanmıştı. Ama ne kadar ve nasıl verdiğimi maalesef hatırlamıyorum
Nurumm12 Mommyofyigitatlas merhaba benim konudan bağımsız bir ürün sorabilir miyim size ligone kids sizce nasıl bir vitamin memnuniyet içerik olarak
Mdorukkk Mommyofyigitatlas kaç güne keser ishali bioagia işe yaramadı bizde maflor mu alsam 😌 ve bugün saat 1 de bioagia verdim şimdi maflor alıp versem sorun olur mu
Aybarsin_anasi Mommyofyigitatlas merhabalar annemizin sorusuyla alakalı değil eczacı olduğunuzu okudum, bu damlayı ne zamana kadar kullabiliriz peki. Biz gaz damlası almadan sadece bunu aldık. 5 buçuk aylık olduk hala kullanıyoruz da.
Oznuryldz Mommyofyigitatlas merhaba size bir şey sorabilir miyim ? Mavi mi turuncu mu daha etkili benim oğlum bir aydır kaka yapmıyor ancak fitil ile yapıyor. Hangisi daha etkili olur
Sara1904 Mdorukkk sürekli sıvı kaka yapıyordu sumuk gibi her bez açışımda bide yaparken çok kıvranıyordu karnı ağırlıyordu herhalde
piremsesssannesi Mommyofyigitatlas iki aylık bebeğe Maflor sizce günde kaç kez kaç doz verilmeli şuan ishali var sabah ve akşam 5 er damla olcak şekilde gerdim bugün ama yanlış mı yapmışım sizce
Mommyofyigitatlas piremsesssannesi 6 damla günde. Tabi eğer gaz krizi gelirse günde (3) defa (6) damla şeklinde kullanabilirsiniz
Teomom1 Mdorukkk biz maflor kullanırken doktorumuz biogaiga kullanmayın demişti. Tabii siz yine doktorunuza danışın.