sevimaskn Bebeğim 8 aylık ön iki dişi yeni çıktı geceleri yatarken bir çay kaşığı calpol veriyorum bir haftadır falan ama içim hiç rahat değil doktor verebilirsin demişti sizce ne yapmalıyım
Demre94 sevimaskn sevimaskn vicdan yapacak hiç bi şey yok bunda. Alışkanlık da yapmaz. Çocuk acı mı çeksin daha mı iyi.
Aselbala sevimaskn kesinlikle ilaç verildiğinde boool boool şu verilmesini öneriyorum o ilacı vücuttan ancak öyle alabiliyorlar
_kizimveannesi29 sevimaskn bence ağrısı falan hissederseniz verin bu sefer alışkanlık yapmasın. Doktor dediyse bilemiyorum ama her gün de verilmemeli bence.
sevimaskn _kizimveannesi29 bende çok rahatsızım bu durumdan ama anlayamadım naapmalıyım başka ne çözümü vardır alışkanlıktan mı o yüzden mi uyumuyo onu da anlayamıyorum
_kizimveannesi29 sevimaskn benim kızımda dis çıkarıyor çok huysuzlanıyor ama zor durumda kalırsam veriyorum diş jeli sürüyorum onun yerine. O da çok uyanıyor ağrısı da illa ki vardır ama alışkanlıktan daha çok diye düşünüyorum
sevimaskn _kizimveannesi29 bende vermemeliyim artık diretiyorum vermemekte aöa eşim dayanamıyo ağlamasına ver ver diyo bende vicdan yapıyorum
Egeilknur21 Tetagil alıp verebilirsiniz hem rahatlatır hemde bitkisel ben nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum oğlum 18 aylık günde 6 tane max ama ben 4 tane veriyorum bebeğinizi rahatlatır dişide kolay çıkmasına yardımcı olur