079aslankuzusu Kızım 7 aylık kahvaltılara başladık bir hafta once neler yedirebilirim tariflerinizi yazarmısınız birde hergün yumurta sarısı verıyomusunuz haftada kaç defa yumurta yemeliler hergğn kahvaltısında ceviz verebilir miyim
nazlimom_ 079aslankuzusu bende 7 aylıkken çiğnemeye alıssın die pankek yapıodum halada öyle cevizide robottan çekip ara öğünde yoğurdun içine atip yediriyorum
oglusununanasi 079aslankuzusu Merhabalar,ben en az haftanın 5 günü vermeye çalışıyorum. Yumurta sarısı+Avakado +yoğurt Yumurta sarısı+Yulaf unu+yoğurt(yumurta sarısı ve yulaf ununu krep gibi pişiriyorum çatalla ezip yoğurt karıştırıp veriyorum) Yumurta sarısı+elma+yoğurt Yumurta sarısı+Lor+zeytinyağı+yoğurt Cici bebe (ev yapımı)+lor+yumurta sarısı+yoğurt Patatesli yumurta+tuzsuz peynir+su Genelde hepsinde yoğurt kullanıyorum yumuşatması için en fazla 2 tatlı kaşığı,tuzsuz zeytin felan da verebilirsiniz.
oglusununanasi 079aslankuzusu Cevizi de rendeleyip çoğu şeye karıştırıyorum ama genelde öğlen muhallebi yapıyorum onların üzerine rendeliyorum
oglusununanasi 079aslankuzusu 1 kere Pankek denedim ama çok büyük koparıyor o yüzden vermedim aslında başlamayı düşünüyorum küçük küçük,galeta çok verdim kemirsin diye hem koparsa bile ıslatıp yumuşatıp yutması kolay oluyor