mucizeminnosum Kızlar depremzedeyim bebeğim 4 aylık doktora gidemedik malum Sidefer demir damlası aldık ancak kaç damla,ne zaman,aç tok,oda ısısı mı buzdolabı mı hiçbişe bilmiyorum toz sanırım karıştırılıyo falan bana bunları anlatcak biri var mı acaba
Strongmom7 mucizeminnosum Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun hayırlı kandiller. Damla oda sıcaklığında kalmadı gerekiyor o paket içinden çıkan tozu karıştırıyorsun bebeğinin kilo başına bir damla veriyorsun örnek 5 kiloysa 5 damla aç olarak vermen gerekiyor verdikten yarım saat sonra besleyebilirsin
Feyzanne mucizeminnosum üstünde damlalık var ya mesela bebek 8 kiloysa 0.8 e kadar çekin 10 kiloysa 1.0 ml çekin. Tozu karıştırdıktan sonra buzdolabında saklsmanız lazım benim favori ilacımdır ben yetişkinler içinini kullanmıştım harika işe yaradı. Bebeğime de 4.aydan itibaren 1 yaşa kadar verdik kansıxlık falan hiç olmadı cok sükür. Cok iyi bi seçim 🙏🏻
Deletedmom_68 mucizeminnosum aç karna veriliyor, kilosu kadar ve buzdolabında saklanıyor, çok geçmiş olsun🙏🏻
Balkuupu Buzdolabında saklıyorsunuz ve bebeğinizin kilosu kadar damla şeklinde , aç karnına veriyorsunuz🙏🏻 O tozu şişenin içine dökün çalkalayın. Her kullanılmada çalkalamayı unutmayın 🙏🏻 Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
mucizeminnosum Balkuupu Allah razı olsun tamam bugün veremedimde yarın öyle yapar veririm o zaman vermeden önce biraz dışarda bekletiyo musunuz yoksa direk dolaptan verebilir miyim
mucizeminnosum Strongmom7 Allah razı olsun hayırlı kandiller tamam yarım saat beklemek gerekiyosa beklerim
mucizeminnosum Feyzanne yetişkinler içinde olduğunu bilmiyodum inşallah bize bebek için olanı vermişlerdir onu nasıl anlayabilirim peki
Feyzanne mucizeminnosum yok yetişkin için olanlarınki damla değil stick şekerler var ya o şekilde stick diye geçiyor damla olanlar sadece cocuklar icin diye biliyorum