-Esra- Bebeğim 2 aylık ve gunduz genelde neredeyse hiç uyumuyor,o uyumadigi için ne yemek yapabliyorum ne de bir şey, gün boyu uyumadigi için huzursuz olmaya ve iyice direnmeye başlıyor , böyle bir şey yaşayan var mı ne yapabilirim
Elisa34 -Esra- zamanın da bizimki de o aylarda öyledir gazı vardır büyük ihtimal kızımda kucağımda uyurdu yerine koyduğumuz gibi uyanırdı büyüdükçe gündüz uykuları düzene giriyo
el1zanbebek -Esra- benimkide 2 aylık olcak büyüdükçe huy değiştiriyorlar sanırım sallıyorum uyuyor sanıp bırakıyorum 10 15 dakika sonra uyaniveriyor bide gazlı bir bebek şu günler hızlıca geçsin istiyorum bebeğimle oynayıp vakit geçirmek istiyorum gaz bizi perişan ediyor maalesef :((
Secilkmrc -Esra- Aynı durumu yaşıyoruz 10 gündür. 2 ay 10 günlük oğlum. Birden huyu değişti. Gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Ağlama krizlerine giriyor ve ne yapsam sakinleşmiyor. Kucakta uyutuyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor. Atak haftasında görünüyor hesaplatınca. Daha 4 gün var. 4 gün sonra geçer mi bu halleri, 2,ay atağı bu kadar uzun süren var mı acaba😓
Ldyaarse -Esra- bebeğim 2 ay 20 günlük bizdede durum aynı üzerimde falan uyuyor ama yerine yatırdığım an uyanıyor ne temizilik ne yemek afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum. Bir aydır böyle umarım düzelir gazlı bir bebekte değiliz biz neden böyle anlamıyorum. Ama geceleri kurulu bebek gibi 12’de uyuyor.
08122022 Benimdw bebeğim 2 aylık aynı sorunu yaşıyorum gündüz uykusu yok gazı da yok şükür ama uyumuyor
-Esra- el1zanbebek aynen uyumuyor bir türlü uyutuyorum 5 dk geçmeden birden gözleri açıveriyor hiç uyumamış gibi 😊
Ahsenn17 -Esra- sabredin 3.ayla birlkte hafif hafif duzelmeler başlar.muhakkak uyku uyanıklık sürelerini aralıklarını takip edin yormadan uykusu geldiği anda uyutun rutinler oluşturun zman içinde ne kdar duzeldigini ve uzun uyuduğunu göreceksiniz bizzat yaşadım ikinci ve üçüncü ay kabus gibiydi asla uyumazdi koyduğum an kalkardı
Elisa34 -Esra- bizim 4.cü ayda tamamen gazı bitmişti mesela üç uyku yapıyordu düzenli yaptırmaya çalışıyordum bezen uzun uyuyordu tabi diş vs zamanı illa değişiyorlar ama büyüdükçe oturuyor taşlar yerine 😀
-Esra- Ldyaarse bizim de gece sıkıntı yok güzel uyuyor ama gündüzleri tam olarak dediğiniz gibi ve başkasında da uyumuyo sadece bende uyuyor ,bazen tuvalete dahi gidemiyorum