Bibebek_ Fiyatları normale göre çok uygun gibi gelince şüphelendim şikayetvar dan kontrol ettim güvenli gibi geldi ama tecrübe ettiyseniz fikrinizi almak isterim
Aenia Bibebek_ Alışveriş yaptım bir ay önce. Kıyafetler göründüğü gibi geliyor yani bir sorun yok güvenilir bir site 😊
fbetul4270 Bibebek_ bebeğim 5 aylık bütün kıyafetlerini ordan alıyorum ben. Gayet iyi ürünleri var kaliteli.
Sadekahve_ Bibebek_ ikizlerim doğmadan önce neredeyse tüm kıyafetlerini oradan aldım hala da almaya devam ediyorum ne aldığımda ne yıkadığımda hiç bir sorun yaşamadım sağlam renginde bozulma falanda olmadı
Bibebek_ CanMomy çok saolun bilindik sitelerden gına geldi pahalı diye almıyordum burası ucuz olunca sevindim vallahi 😊😊
Bibebek_ Sadekahve_ welsoft tulum alacaktım 2 aylık bebeğim var onun için tereddüt etmiştim trendyoldan da sıkıldım alternatif oldu bana teşekkür ediyorum 🌼🥰
CanMomy Bibebek_ enucuzbebekmarket de uygun baya ve kaliteli bazı kıyafetler güzel oluyor Instagram’da yeni gelenleri paylaşıyorlar bı bakın derim uygulaması da var 😊