Efem123 Kızlar doğum parası için başvuru yaptım PTT den al demişler eşime bu ayin 15 sonra diye hangi pttden fark ediyormu bilgisi olan yazabilirim internetten PTT bı numarayı aradım ödeme yok dediler anlamadım niye böyle bişey dedi yatmamismidir ki
nazliicank Efem123 ne zaman doğum yaptınız? E devletten gozukur yatıp yatmadıgı. Ben farklı sehırdekı pttden almıstım sorun cıkmamıstı. Doğum için aldıgınız raporun parası degıl mı
Defnemmm1 Efem123 konu dışı ama bende daha almadım 7 aylık oldu hala alabilir miyim acaba süresi var mı bilginiz var mı
Efem123 nazliicank evet Aralık’ta doğum yaptım diğer 2 yaşında oğlum 2 aylık bebeğim var ikisi içinde başvuru yaptım ikisinide alcam e devlete ne yazicam peki ben bulamadım da
nazliicank Efem123 2 yaş için alınıyor mu bilmiyorum. Siz ne için başvuru yapmıştınız? Süt parası ayrı, doğum için sgk raporu farklı çümkü
Efem123 nazliicank süt parasidami var ben doğum parası başvurdum doğum raporuylabuyuk oğlumu anlamamıştım eşim onada başvurmuş toplam 700 TL alicam ama yattimk yatmasını bilmiyorum yarın gidicem ptty sabahtan ama şimdiden bilseydim iyi olurdu bebeğim var mecburen gidicem eşime vermiyolarmis sanırım inşallah yatmistir boşuna gitmiş olmam
nazliicank Efem123 sızın dedıgınızle benım dedıgım farklı paralar. Benım dedıgım sosyal guvencesı olup calısırken rapor alıp dogum yapma o yuzden bır bılgım yok
sseymanur Efem123 birinci çocuk için 300 ikinci için 400 filn olan parayı diyorsanız eğer o para başvurudan iki ay sonra filn yatyr e devletten sonuca bakıp öyle gidin
Efem123 Defnemmm1 başvuru yapmanız gerekiyor doğum raporuyla birlikte alabilirsiniz eşim başvurdu iki yaşında bebeğim içinde alicam inşallah yattiysa yarın pttye gidip bakicam sosyal hizmetlerden başvuru yaptık biz
smyra102030 Efem123 benım ıkı ay oldu daha yatmadı e devletten bakabilirsiniz doğum yazdıgınızda cıkıyo
sseymanur Defnemmm1 doğum parası başvuru sorgulama yazın aile ve sosyal politikalar bakanlığınin uygulaması zaten çıkacak
Gulceninannesi25 Efem123 fark etmez nerden aldığınız sisteme işleniyor zaten ama hemen yatmayabilir bazen uzun sürüyor bana da ayın 25 inden sonra demişlerdi iki üç ayı buldu ama