edabolukbasi Cerenmert bir sene düzensizlik olur ama korunmasız ilişki yaşarsanız gebe kalma ihtimaliniz var tabi
Belinaytuana Cerenmert benim sezeryansan sonra 6 dan sonra adet gördüm ama bu biraz fazlada surebilir korkmayın
Cerenmert edabolukbasi emziriyorum hap kullanamam doktorum haftaya gel bakarız b caresıne dedi spiralmı takar acaba
Ysgl26 3 ay önce doğum yapıp hemen hamile kalmanızon neredeyse imkanı yok.. daha kırkınız yeni çıktı ne ara ilişki oldu da gebe kaldınız 😊 ilk 1 yıl adet olmayabilirsiniz dğzensiz olabilir ben doğum yapalı 8 ay oldu 5.ayda adet oldum hala düzensiz
Cerenmert Ysgl26 korunmasız ılıskı dısa bosalmayla ama insan korkuyor midem bulandı basım dondu olurmu olur 3-4haftalıktır diye korktum
edabolukbasi Ysgl26 kim dedi hamile kalınmanın imkanı yok diye arkadaşlarım var süt korur lafına aldanıp hemen hamile kalan adet görmeye başlayan her kadın tekrar hamile kalabilir korunmazsa
MerveAkty Ysgl26 3 aylıkken adet gördüm 4.5 aylıkken de hamile oldugumu öğrendim 🤣 hiç biseye şaşırmamak lazım 😁
Ysgl26 Cerenmert yok canım zaten testte de çıkmamış. Ama yine de korunun geri çekilme korunma yöntemi değil
Wolverine Ysgl26 Regl görmese de yumurtlama devam eder. Hamilelik için yumurtlama yetiyo. Ve bu şekilde çok hamile kalan var biri de benim teyzem. İki çocuğunun arası bir yaş bile değil 🤷🏻♀️