Flower56 Ayaklarımın alt kusumlari kuru ve nasır da var topuklarim da öyle makinem var o şeyleri gidermek için ama yeterince fayda etmiyor nefret ediyorum hiç çorapsız gezemiyorum eşim daha hiç görmedi utanıyorum yatarken bile çorabımı çıkarmıyorum 😔
Asyaveannesi04 Flower56 düzenli pedikür yaptırırsanız düzelir gratiste ayak maskesi var giyip bekliyorsunuz ertesi gün bebek poposu gibi oluyor ayaklar yazın sürekli kullanıyorum kabuk kabuk soyuluyor deri
Kaynana-elti-gorumce Flower56 ayaklarını duşta sıcak suda tut sonra topuk temizleme taşları vs onunla temizle sonra güzelce kurula ayaklarına vazalin sür özellikle topuklarina sonra çorap giy iki kat öyle yat sabah pamuk gibi bir ayakla uyanacaksin
LilyaBn Flower56 iyi bir kuaföre pediküre gidin. Her ay düzenli gidin. Yazın nasıl yapıyrsunuz sıcakta çoraplamı geziyorsunuz?
Sumbul1 Flower56 Bende aynı durumdayım eşim bazen kesiyor çünkü çatlatlar yürürken çok acıyor ben kesmiyorum 😥 ayak maskesinden aldım ama o kadar çok işe yaramadı yani daha az olanlar için olabilir belki haftalık yapsam işe yarayabilirdi bilmiyorum ☺️
Sumbul1 Flower56 keserken acımıyor yürürken felan açıyor kesince hafifliyor ölü deri ya üstten jiletle alıyor
Kubra5353 Kubra5353 Flower56 dediğim gibi permatikle kazıyabilirsiniz. Deneyin. Kesmek deyince acılı gibi göründü öyle değil. Traş eder gibi alınıyor kabuklar yumuşayınca. Sonrasında da hep krem sümeniz gerekli.
Kubra5353 Flower56 annem beyaz sabunlu suda bekletip yumuşayınca permatikle keserdi. Yumuşacık olurdu. Sonrasında da sürekli vazelin sürerek nemli tutup tekrar kabuk olmasını önleyebilirsiniz. Ayda bir iki kere pediküre gitseniz o sizi devamında yönlendirir. Üzülmeyin çözümü var.
Flower56 Kubra5353 onu da duşa girunce bir deneyim Lazere basladim.orda pedikür yapılıyormuş nasıl olur acaba ama ondan da utanırım 😔
sadeturkvatandasi Flower56 medikal el ayak bakımı yapan yerler var oraya gidin nasırlarınızı falan temizlerler pedikürünüzü yaparlar dermansız bir dert değil ki bu kadar üzülmeyin çaresi var.
Mry0809- Bu postun altına yazsam ayıp olur mu acaba diye düşünerekten soruyorum 🫣 ayak mantarı icin ne önerirsiniz arkadaşlar doğal yollardan
Furkan00 Mry0809- canim kina yakabilirsin bnce esime yapmistik kasinti falan kalmiyor(kinayı sirkeyle kararsan daha iyi olur)