Seymadrn94 Bebeğim 4 ay 10 günlük sürekli kucak istiyor. Her şeye mızmızlanıyor. Uyumakta direniyor. Uyuyor yarım saat ya da bir saat sonra yine kalkıyor. Sizde durumlar nasıl? Bu olanlar normal mi
Canselben Seymadrn94 bizde aynıyız uyumuyor huzursuz sürekli ağlamaya başladı bağırıyor keyifsiz 4 buçuk aylık hiç böyle değildi bu zamana kadar
Svg_ Seymadrn94 normal canım biz de öyleydik 2-3 hafta kadar sürdü sonra kendiliğinden düzeldi geçecek inşallah
Kasendem Seymadrn94 korkutmak istemem sizinki öyle olmaz inşallah bizim o atak 3 buçuk aylıkken başladı ve şuan 6 buçuk aylık hala aynı kafayı yedim artık uykusuzluktN hasta oldum
Suheylaslm Benimki de sürekli uyuyor uyanıyor bir buçuk saat uyutmaya çalışıyorum yarım saate uyanıyor anlamadım gitti
Ftsbzdgg Seymadrn94 ayyy 4. Ay atağı bizim içimizden geçmişti emmez uyumaz sürekli mızmız gece 5839284 kere kalkar durur durur ağlar birazcık uzun sürüyo ama sonra bir bakıyosun kendiliğinden geçmiş uykular geri gelmiş emmeler başlamış çok güzel şeyler gelişiyo bebişte atak bitiminde şuan tek yapılabilecek şey sabır çekmek dayanmak Allah yardımcınız olsun 🙏🏼☺️
Seymadrn94 Kasendem biz böyleyken bu bebişler nasıl dayanıyor uykusuzluğa. Umarım bizimkisi öyle olmaz
Simgealp39 Oğlum 4 ay 27 günlük 2 haftadır mızmızlık ve kucak istemesi vardı fakat şu son 4 gündür saatlerce susmadan ağlıyor uyumuyor yemiyor ben delirmek üzereyim nolur bunun atak olduğunu ve geçeceğini söyleyin
Kasendem Seymadrn94 benimkinin gözler fal taşı gibi açık uykuya tepkinolarak doğmuş sanki… duayla bu atak mı huy mu artık neyse geçmesini bekliyorım