Mavikelebek54 Bondigo mu fisher price mi daha güzel ben karar veremedim alicam ama ikiside fiyat olarak aynı hangisi daha öğretici ve güzel ☺️
pogacayanakk Mavikelebek54 ben fisher price aldım bebeğim seviyor hatta masayı yürüme arkadaşı olarak kullanıyor memnunum yani ama kesinlikle o parayı hak etmiyor
Fusunf Mavikelebek54 fisher kullanıyoruz valla bayadır kullanıyoruz hatta onun sayesinde ayakta durmayı öğrenmişti 1 yaşında hala oynuyor severek
Mavikelebek54 pogacayanakk evet bende o yüzden temiz 2. El buldum onu Alicam 300 TL ye valla gidip 900 veremem acırım yani ne olursa olsun 🤷🏻♀️😄
Mavikelebek54 Fusunf benim bebeğimde 9.5 aylık inşallah sever zaten ayakta durmayı seviyor teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
pogacayanakk Mavikelebek54 ben bir cahillik yapıp sıfır aldım ardından ikinci el bulsaydım keşke diye pişmanlık yaşamadım desem yalan olur 😁🫠
Mavikelebek54 pogacayanakk valla bende alıyordum eşim aydınlattı beni sağolsun oyuncağa o kadar para verilir mi diyerek ya bide biliyosun hani geçen sene belki de yarı fiyatına satılıyordu o yüzden alası gelmiyor insanın 🤷🏻♀️😂