Yagmur06g Dün gece bir göğsümü emdikten sonra sağım yapmak istedim makineye süt gelmedi zaten emmede problem yaşıyoduk bu yüzden elimle sagmayi denedim ve kanlı süt geldi ve şimdi emerken aciyor başına gelen duyan var mı sütüm mü kesiliyor acaba
RobinScherbatskyy Yagmur06g meme ucunuzda yara vardır o yüzden kanlı gelmiştir çok zorlamayın sağım yapmakla
Yagmur06g RobinScherbatskyy Çok araştırdım ucunda yara da yok sağdığım da zorladimmi acaba diyorum ama şimdide her iki göğsümde emince sızlama oluyor 🙇♀️
LaMamaDellaCicala Meme ucu yaraniz vardir benimde oyle olmustu hep sagim yapiyorum kanli olunca sordum doktora oda zarari yok cok fazla olursa verme dedi gaz yaparmış
Yagmur06g Zehra5050 Göğüste renk değişimi agri var ama diğer bulgular yok şişlik gibi ve 2 saat olmadan sürekli emer goguslerim dolu da değil 🙇♀️
Zehra5050 Yagmur06g ağrı varsa mastit olabilir yada süt kanallariniz tıkanmış olabilir bol bol sağım yaparak çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum şikayetleriniz artarsa mutlaka Dr görünün antibiyotik gerekebilir bende öyle olmuştu ateş yapmıştı