Mom098 Divayorgun renkliler 30 beyazlar 40 temiz çıkıyor mu ben şok @sonsuz17 temizlik hastası bir ben renklileri 40 ta 2 saat beyazlari 60 ta 3-4 saat atarım mis mis Bebek kiyafetleri 40 2 saat 👌👌 Omo activite fresh beyazlar için Perwooll siyahlar için Perwoll pembe renkliler için Yumoş mavi Bı de üstüne kurutma makinesi var vallahi mis mis Eşim askeri personel bazen üniformaları leş gibi geliyor eşime diyorlarmis ki eşin iyi uğraşıyor 😂😂 tertemiz işe yollarım
Divayorgun Mom098 valla gayet temiz çıkıyor zaten gündelik üst değiştiriyoruz. Ağır lekeli pis bi şey olursa bende yüksek dereceye atıyorum
Zehra5050 sonsuz17 olur pamuk ayarı kaç drc kaç dk bilmiyorum ama ağır lekesi vs yoksa 30-40 drc ideal
1Mother1Boy sonsuz17 Benim makinemde bu çok memnunum. Beyazları leke programında yıkıyorum miss gibi oluyor. Deterjan olarak Omo,bingo, bingo soft yumuşatıcı beyaz şişe olanı kullanıyorum👌
MeryeminAnnsi sonsuz17 yumuşatıcıyi çok koyuyodur. Yumusacik olması eğer kurutma makinesi varsa ondandır yıkamaktan olmuyo