KeremAlinin_annesi Yeni telefon aldım happy kids yükledim epostami şifremi giriyorum yanlış diyor ama googldan giriyorum foruma e postam şifrem aynı nie böyle oluyor bilen varmi
KeremAlinin_annesi KeremAlinin_annesi şifremi değiştirdim yine aynısını diyor bir sıkıntı olsa epostama bildirim gelmez
Mrysmg KeremAlinin_annesi bende de öyle olmuştu ertesi gün tekrar denedim oldu sistemseldir belki. Etikete moderator ekleyin
NaimeYilmaz KeremAlinin_annesi Soru: Uygulamaya nasıl kaydolabilirim? Cevap: Bebek Takibi bölümünde bazı verilerinizin silinmemesi için uygulamaya kaydolarak kullanım sağlamanız gerekmektedir. Uygulama üyeliği ve Forum üyeliği farklı olmaktadır. Adım: Uygulamaya sıfırdan kaydolmanız gerekmektedir. Kayıt Ol kısmına tıklayalım. Adım: Herkes sıfırdan kaydolacağı için en altta bulunan Kayıt Ol kısmına tekrar tıklayalım. Adım: Aktif kullandığınız email adresi ve şifre tanımlayarak işlemi tamamlıyorsunuz.
Mrysmg KeremAlinin_annesi gönderi oluştururken moderatör etiketi var onu ekleseniz yardımcı olurlardı. Yani uygulamada içerikleri kontrol ediyorlar, etiketleri düzeltiyorlar forumun düzeninden vs sorumlular
KeremAlinin_annesi Bal_prenses uygulamaya tekrardan giriş yapmanız gerek kayıt oluştur kısmına epostanizi şifrenizi yazın giriyor
NaimeYilmaz Uygulama kaydı yoksa öncelikle uygulamaya kayıt olmalısınız. Forum ile uygulama kaydı farklı şeylerdir.