Ecebayss gamzeeb canım üç gün kuralı ile azar azar yoğurt havuç patates elma muz vs püre şeklinde başlayabilirsin. Bir gün çay kaşığı ikinci gün tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı olarak
KBC gamzeeb benim doktorum ilk önce yoğurt ve meyvelerden başla demişti, biz 4 aylıkken başladık. 5.ay kontrolünde sebzeleri ekletti o ama sebzeleri birbirine karıştırmadan ver dedi, şimdi 6.ayla beraber çorbalara ve kahvaltıya başlayacağız
YaseminAren gamzeeb ben 4 aylık gectım ama 3 gun kuralı yapmadım doktor sadece yasak lıstesı saydı herseyı ver dedı 3 gunde gerek yok dedı cıktım. Sadece once meyve verırsen sebze sevmez dedı arkadaslar meyve sekerlı tatlı dıye oyle sebze basladım
YaseminAren gamzeeb yogurt peynır kendım gunluk yapıyorım peynır gunluk lor yapıyorum 1 kere de labne yapıyorum haftada haftalık oluyor o
menek16 gamzeeb yogurtla başladık sebzelerle devam ediyoruz meyve de ekledik bu hafta da kıymaya geçeceğiz 3 gün kuralıyla ilerledik biz
Goktugbey gamzeeb ev yapımı yoğurt ve meyve tadımı olarak başlamıştım beşinci ayda. Hiç bir problem olmadı. Cam rende alın kullanışlı olur
gamzeeb Ben hem emziriyorum hem formül mama veriyorum ve bende 3 gün kuralıyla ilerliyorum şu anda fakat gün içinde meyve püresi veriyorum ve akşamda bir öğün olarak kaşık mama veriyorum doğru mu yapıyorum yazabilir misiniz??? 3 gün kuralı uyguladığımızda yoksa gün içinde başka bişey vermemem mi gerekiyor??? Yardım lütfennn