Nevasmom Kızlar sezaryen doğumdan taburcu oldum, en geç 2 gün içinde çocuk polikliniğine gitmek gerekiyormuş. Sıra da bulamıyorum devlette. Özel önerebilecek olan var mı? Bu arada Ankara için.
Peeri Nevasmom sezaryen ile zor olabilir ayakta beklemek önceden randevu alıp gidebilirseniz daha iyi olur. Doğumdan sonrası 3.gün girmiştik doktor yüzeysel bir muayene etti sarılık için topuk kanı aldılar birde işitme testi yaptılar. İkiside önemli yaptırın muhakkak.
Melekkk-94 Nevasmom Devlette doğum yaptıysan eğer randevu almıyorsun sabahtan yenidoğan polikliniğine gidiyorsun oradan sıra veriyorlar zaten randevu istemiyor ilk 30 gün ravdevusuz bir şekilde bakılıyor
Elvincicegim Nevasmom Gün kontrolünde test istenmemişti bizde. Doğum paketimin içindeydi bu kontrol. Şimdi tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık muayene ücretini net bilmiyorum ama 1.000 civarı olabilir. Sonraki 15. Gün kontrolde sağlık ocağına götürmüştüm
YaseminAren Nevasmom dogum yaptıgın hastaneye gıt ayaktan sıra almaya calıs cocuk polıklnklero genelde veroyor yenı dogan sonucta
YaseminAren Nevasmom ben ozelde dogum yaptım 1 hafta sınra ve 20 gun sınra cagırdı sonra devlete sıra buldum devlete gıttım sonra sıra bulamadan da gıttım sekreterler elden sıra verdı hep
YaseminAren Nevasmom baktın mırın kırın ediliyor cırkeflık yap hic cekınme🤣lohusasın sen dıkıslı kalkmıs bebek getrmussın azcık İnsan olsunlar 😉
Elmsnghn Nevasmom Etlik şehir hastanesinde Yenidoğan Polikliniği var. Gittiğiniz anda hemen muayene oluyosunuz. Beklemiyosunuz kalabalıkta değil. 28 günlükten sonra normal Polikliniğe gidiyorsunuz orda da randevu almiyosunuz ama çok kalabalık ben de özel hastane araştırıyorum şimdi.