Sevim1711 Arkadaşlar Rota virüs aşısında çok kararsız kaldım. Yaptıran var mı. Gerçekten yapılması gereken bir aşı mı
Cns15 Sevim1711 ben yaptırdım kızıma , yapılmalı bence ilerde bişey olur keşke dememek lazım diye düşünüyorum .ağızdan yapılıyor ve yan etkisi olmadı
Happymother- Sevim1711 yaptırdım ve Allaha şükür kızım 14 aylık diş çıkarma dönemi haricinde Bi soğuk algınlığı grip gibi hastalığı olmadı kardeşimin eltimin çocukları hep hastalar ama şükür aşı etkisi sanırım kızım öyle çok hasta olmadı
Bulgaristan-kizi Sevim1711 tabikide yapılması gereken aşı rota ve menenjit aşısı çok önemli aşılar biraz pahalı malesef bukadar önemli aşıları bence devlet karşılaması lazım herkesin gücü yetmiyor cünkü bi 2 rota 4 menenjit aşısı yaptırdık. Şükür özel alışlarımız bitti aşımız olmasına rağmen rota geçirdi bebeğim şükür afif atlattı aşı olmasa zor geçirebilirdi dedi doktor
Pelopelo Yaptirdim. Doktorumu onermisti, aklimda kalsin istemedim. Ne olur ne olmaz kucucuk canlar salgin hastalikla basa ciksin istemedim. Ama tercihe bagli tabii. Yan etki hic olmadi eger ondan endiseliyseniz.
Ysgl26 Ben anlamıyorum neden gerekli olmasın gerekli olmasa nedsn yapılsın? Çok ciddi bi hastalık hafife almamak gerek. Menenjit de aynı şekilde. Allah korusub bu hastalıktan ölen ya da haftalarca hastanede yatan çok fazla bebek var.
Ikikizannesi20 Kesinlikle yaptirin ben ikimci kizima yaptirmadim 6 aylikti rota virus oldu 4 gun hastanede yattik doktor en son bu cocuk olur yogun bakima alcaz dedi ve hemen baska hastaneye sevkini yaptirdik iki gunde kendisine geldi odaya zoyaret gelenlere bile bulasmisti cok lanet bi hastalik ben cok agladim yaptirmadim diye hic dusunmeyin hemen yaptirin derim
Melisacemre Sevim1711 yaptırdım ileride o Kaparsa çok ağır atlatiliyor ağızdan damla şeklinde veriliyor yan etki de yapmadı
kasimonbes Sevim1711 bende cok arastirdim ettim ama yaptirmayanlar bin pisman. Haftalarca hastanede yatmis cocuklari hep.. yapilmali evet ucreti pahalı ama cocuklarimizdan degerli degil o ucreti odemeyip yaptirmayanlar hastanede masrafi oduyorlar. Saglik cidden onemli biz bir sekilde atlatiyoruz ama minikler zor atlatiyor..
Sevim1711 Hepinize çok teşekkür ederim. Evet çevremde yaptıran kadar yaptırmayanlar da vardı onlar karıştırmıştı kafamı. Ama yaptırmaya karar verdim tekrarfan.İyiki yazmışım. Yarın olacağız Allah’ın izniyle aşımızı 🤗
Ege- malesef cok pahalı dün yaptırdım 1.doz meningokoktu sanırım 2.500 tl bi tanede agızdan damla saglıklı olsunlarda
menek16 Adennur Doktorlar belirliyor uygun zamanı sizinle ortak şekilde bize bi doktor menenjit için 1 yasında tek doz yapalım dedi ama içime sinmedigi için değiştirdim doktoru