Zeynep76 Kızlar 5 ay 20 günlük bebeğim var. Yatırdığım zaman maksimum otuz dakika sonra uyanıyor. Açıkıyor diye düşünüyorum ama doyurup yatırıyorum. Sizin uyku düzeniniz nasıl? Uykusu yok denecek kadar az ne yapabilirim.
arstulay Zeynep76 destekli uyutuyorsanız uyku döngüsünde uyanıyor kendi kendine uyumayı bilmediği için
mamanveutdormir Zeynep76 bir çok etken olabilir. altı temiz mi karnı tok mu oda fazla mı sıcak veya üşüyor mu odanın nemi burunlarını kurutur acıtır nem oranı nasıl. gaz sorunu yaşıyor muydunuz gaz mı? ya da tamamen destekli uyumaya alışmıştır sizin kokunuzu istiyor olabilir bir tişörtünüzü yatağına bırakın yada bir müslini bi gün koynunuzda tutun kokunuz ona geçsin daha sonra onu uyku arkadaşı yapın .
Zeynep76 Sumshn ihtimalleri düşünüyorum ya açıkıyor ama imkanı yok doyurup yatıyorum neden bu kadar az yatıyor anlamıyorum
Zeynep76 arstulay destekli de uyutmuyorum bu sohbeti açtığım zaman uyutmustum iki kere uyandı bu süre zarfında
arstulay Zeynep76 ayına göre uyku aralıklarına dikkat edin uyanık kalma süresi 2 ile 2,5 saat bir de,buna dikkat ediyor musunuz o da etkili oluyor
Linaa65 10 aylığız bizimde uyku problemi miz var. Sabahtan akşama kadar uyutmasamda çocuğum gece uyumuyor gündüzde uykusu yok yarım saat uyuyor gündüz bır defa geceleri ⅔ e kadar uyumaz sonrası bırer saaat en fazla 2 saat kalkar durur artık