Bussssra başlangıç olarak ne olursa olsun biberonu bırak lütfen en kalitelisi m3m3 ucuna en yakinj olsa bile. Başlarda katila katıla aglayacaktir kaşık biberon yada kaşık kullan biraz sakinlestir öyle zamanlarda ve tam karnını doyurmadan emzirmeye çalış sen emzirirken üstten birinin yardımıyla sandığın sütü yada mamayi damlattir memeden geliyor şansın. Ve cokk açılmasını bekleme ki emzirebil çok açılırsa biberon isteyecektir çok kolay karnı o doyurdugu için emzik veriyorsan 3mzikte verme bu arada seni emzik gibi kullanmasına izin ver tabiri caizse.cok açılmadan meme üstünden süt damlatarak emzir başlarda yapışıp etmeyecektir ama ağzına süt geldikçe oradan geldiğini anlayacaktır sonrasında emmeye başlayacaktır. Yada eds yöntemi edinip onunla emzirebilirsin. Ben 18 gün boyunca emziremedim emzikde vermedim Bi müddet biberon hiç vermedim damlatarak yaklaşık 2o, 25 güne alıştı sutun hemen inmiyor ve bebeğin süt gelmediği için sinirleniyorsa da emzirme öncesi sıcak uygulama ve masaj yap ve en önemlisi kendine sütüne bebeğine inan.