Derendemirci07 Huma15 bizim akşam çıkmıştı ilaç vermemiştim 38 i geçmediği için ama nemli bez alnına eklem yerlerine koymuştum. Zıbınla yatırmıştım sürekli ölçtüm bekledim bezlerle düşürdüm çok şükür bi sıkıntı olmadı
Derendemirci07 Huma15 her aşıda olmuyo ama şu an altı buçuk aylık. Diğer aşılarda olmadı mesela. Bebekten bebeğede değişiyo çıkmayadabilir bünye meselesi birazda
Sgjldah Benim bebeğimin ateşi çıkmadı herkesin çıkmıyor çıkacak diye de ilaç vermeyin sadece biraz huzursuz olabiliyorlar benimkinde uyku olmuştu çok hiç korkmayın ben sabaha kadar nöbet tuttum gereksiz imiş o kadar fazlası
Sgjldah Şuan bebeğim 3 ay 3 günlük bu arada Rabbim kolaylastirsin bol bol emzirmistim ben sizde öyle yapın bol bol süt verin lütfen
Derendemirci07 Huma15 ben yatmadan önce belliydi bizimkinin ateşleniceği o yüzden bekledim. Az çok anlarsın canım. Bişey yoksada uyursun alarm kurarsın kalkar kontrol edersin. Sorunsuz atlatırsınız inşallah 🙏🏻
Alinzi Huma15 bugün bende yaptırdım , geldiğimizden beri o kadar keyifsiz ki iştahıda yok halsiz 😭Az önce 37,5 38 oldu ateşi calpol verdim küçük çay kaşığı . İnşallah düzelir
Derendemirci07 Alinzi nemli bez koyabilirsiniz başına ve eklem yerlerine onunda çok faydası oluyo sürekli bezleri çevirerek calpol vermeden öyle düşürmüştüm ateşini. Düzeliyo merak etmeyin. Minik vücutları savaşıyo şu an aşıyla ☺️
Sgjldah Nuni Benim kızım da meme reddi çok yapıyordu şuan sütüm kesildi delirmiş gibi çekmek istiyor şimdide bebek büyütmek iğne ile kuyu kazmak gibi der annem öyle cidden