Mommi2 Arkadaslar oglum 17 aylik olacak emmiyor mama veriyorum arada inet sutude veriyorum seviyor icmeyi,esime süt al dedim oda devam sütü almis bu nedir ne degildir hic bir fikrim yok mama gibi biseymi ? Yoksa normal sutmu ?
Birprenscik Mommi2 normal inek sütü yerine çocuklarda kansızlık yapmasın diye devam sütü verilebiliyormus
Seda-erva 17 aylık bebek için inek sütüne göre çook daha iyidir. Bebeğimi onunla büyüttüm. Hangi marka aldınız
Mommi2 Seda-erva icim almis esim mamaya devam etmeden bunu icse sadece oliyormu peki bilginiz varmi ?
Seda-erva Mommi2 o farklı bir şeydir. Benim kasdettiğim toz olan formül mamaydı. Aptamil gibi markaların ürettiği
Mommi2 Seda-erva sizin dediginiz mama,benim dedigim devam sutu normal sut gibi kutularda satiliyor..bende mama veriyorum bu zaten bir ystan sonra verilen birsey
Ezgiiiiii Mommi2 yok hayır mama değil normal bildiğimiz üzerinde devam sütü yazan süt ben de kızıma 8 ay içirdim memeyi bıraktırdıktan sonra şokun kendi markası miss var ya onun devam sütünü içiyodu sadece içim pınar ballı olduğu için sevememişti
Poyrazin_annesii Bnm arkadasım 1 yaşında mamayı kestı devam sütüne başlamıştı. Pınar devam sütü alıyordu
Mommi2 Fatmaa_2021 resim atmayi bilmiyorm malesef her markette vardir diye dusunuyorum ustunde normal icim yaziyor devam sutu yaziyor cocuk fotografida var vitaminler yaziyor falan
Nimess57 Mommi2 normal süt sadece içine vitaminler eklendiği yazıyor tabii paket ürün ne kadar sağlıklıdır o kısmı doktorlara sormalı oğluma babam almıştı içsin diye fakat şekerli olduğu için beğenmemişti. İnek sütünü doğal bulabiliyorsanız bence daha iyidir tabi siz bilirsiniz ☺️