ZUMRA-KARAARSLAN Merhaba, 45 günlük anneyim, bebeğim sürekli emdiği için (maşallah) çok gazı var çıkartıyoruz ama yeterli değil, önerebileceğiniz en etkili gaz damlası nedir acaba?
Lionpiece ZUMRA-KARAARSLAN momy blis kullandık yanlış yazmış olabilirim bizim gaz sıkıntımızı o çözdü
Bulut2093 ZUMRA-KARAARSLAN ben ne denediysem olmadi. Sonra youtubeda biz gaz ve kolik için masaj buldum. Her besleme oncesi omu yaptım. Cok şükür daha rahatız. Biogaia, nurseharvey, maflor kullandık. Ama masaj kadar etkili olmadi. Zaten uygularken bile alttan gidiyor 😊😊
ZUMRA-KARAARSLAN Meryemm42 forumlara baktığımda genel olarak bu ikisini önermiş çoğu anne teşekkür ederim
Lionpiece ZUMRA-KARAARSLAN evet gazdan uyumuyorduk mama değiştirdik sab simflex maflor felan kullandık en son momy bliste çözüm bulduk
ZUMRA-KARAARSLAN Akciğer filmi çektirdik full gaz vardı midede oysa sürekli çıkarıyoruz, bu aralar huzursuz sadece onu da hasta olduğu için diye düşündüm ama yine de gaz damlası alıp az da olsa rahatlatmak istedim yavrumu..
Lionpiece Dlk55blt-rdvn sma optipro ile başladık gaz yaptı hipp combiotic var onu kullanıyoruz baya rahatlattı
Lionpiece Dlk55blt-rdvn bebekten bebeğe değişiyor bu durum bizede sma yaramamıştı gaz masajıda yapıyordum ilacını veriyordum şükür 5 aylığız artık gaz problemimiz çok az ilacı kestim
Gamzedmr13 Benim de Bebeğim 2 aylık ve çok gazlı biz de Bia gaia ve sab simblex ikisini de kullanıyoruz ama hiç biri emzirme öncesi ve sonrası masaj yapmadan etkili değil. Sürekli şekilde masaj yapıyoruz en iyi o rahatlatıyor ve gazını çıkarmasına yardımcı oluyor bebeğimin