Hercai88 Hanımlar çocukluğum da diz kapağımda zona çıkmıştı. Baya büyüktü ve parça alınıp patalojiye gitmişti sonuç zona denmişti. Doğumdan sonra dizimde aynı yerde ve ekstra aynı dizimin arka kısmında çıktı. Bebeğime su çiçeği olarak bulaşır diye çok korktum. Yalnızım yurt dışında kimsem yok yani bebeğe kendim baktım çok dua ettim şükür 10 aylık oldu oğlum sorun yaşamadık doktora da gitmedim açıkcası çocukla tek başıma herşey zor vakit olmadı diyelim 😑 Sorum şu ki yara geçti lakin izi var sanki heran yeniden aynı yerden çıkacak gibi... Nette bakıyorum birdaha tekrarlamaz deniliyor ama çıktı yani ve yeniden çıkacak gibi kabarcık olarak izi var 🥴 başına böyle birşey gelen var mı? Yada çevrenizden duyduğunuz birşey... Doktora gitmelimiyim diyorum ama ağrı yok sızı yok kabarık izi kaldı sadece 🤷♀️
Palestinianbride Hercai88 Eşimde nişanlıyken çıktı ve yüzündeydi çok şükğr bir krem kullandı izi bile kalmadı şimdi evet tekrarlamıyor ve ağrı sızıda yapmıyor çok geçmiş olsun
Hercai88 Palestinianbride evet ağrı sızı yok Şükür ama işte öncekinde dediğiniz gibi krem kullandım geçti şimdi kullanmadığm için mi izi kaldı acaba 😑