Zeynonun_Annesi İyi akşamlar kızlar.. bebeyim 7ay 2günlük.. bisküvi vermek istiyorum.. sizce en iyi bebek bisküvisi hangisi? Yani uzun süre raflarda kalıyor içine birşey katdıkları malum.. amma en az zararsız hangisi?
dumeka Zeynonun_Annesi ben bambala ve mamma markalarından sipariş veriyorum internetten. Hem içerikleri temiz hem de ürettikleri gün kargoya veriyorlar ertesi gün elimde oluyor. Kampanya döneminde fazla alıp dondurucuda saklıyorum.
Adhgftjk Zeynonun_Annesi ben kendim yapıyordum artık e bebekte ki yeşil paketli keçi sütlü bebek bisküvisini alıyorum bazı marketlerde de oluyor
Yigitefeannesi mtpolat kuzum nefis yemek tarifleri ve aşçı anne sayfasındakileri yapıyorum arada muz avakado falan koyuyorum içine kendimin bir tarifi yok yani yaparken oradan bakıp yapıyorum yine de atayım sana. 🌺
Yigitefeannesi mtpolat içine limon vs koymuyorum ama zararlı olabileceğini düşündüklerimi çıkartıyorum ❤️
CizerBirAnne Yigitefeannesi bunlar kıtır kıtır oluyor mu bisküvi gibi? Bi ara bi kitaptaki tarifi yaptım, hiç de öyle bisküvi gibi olmamıştı. Sonra bir daha cesaret edemedim 😃
Denizanasi92 CizerBirAnne bu çocuk aç mı ne ondaki tarif mi? Bütün malzemelerime acıdım berbat bi tarifti 🤣ben de bir daha yapmadım. Zeynonun_Annesi mamma baby food güzel. Hipp kullanıyorum ben ama içeriği çok iyi değil sanırım 😞
Yigitefeannesi CizerBirAnne hahahahahaha kıyamam ya masum 😃😃 valla bebeğim benim de tutturamadığımm oldu ama nefis yemek tarifleri genelde tutuyor yalnız ben göz kararı ayarlıyorum birde içine burada yazan herşeyi koymuyorum 😬😬