linamommmmm Kızlar antidepresan kilo yapıyor mu? Bende başlayacağım anksiyete var bende hastaneye randevu aldım ama çevremdeki herkes terapi al ilaçlar çok kilo yapıyor falan dediler. Kullanıp bilgisi olan varsa bilgilendirebilir misiniz?
cagankusunannesiii linamommmmm antidepresana başlayınca iştahın artıyo yeme dürtünü bastıramıyosun o yüzden kilo yapıyo olabilir
1prens1prensess linamommmmm valla yengem aldı panik atak hastası ne kullanıyor bilmiyorum ama ağır ilaçlar kullanıyor biraz yazın 53kiloydu aşırı zayıftı sürekli sinir edşyodu beni o zayıf ben kiloluyum diye şakasına🤣şuan güncel kilosu 68 kendini durduramıyor sürekli yeme isteği geliyor çok iştahımı açtı diyor ve sadece 3 aydır falan kullanıyor bunu çok ciddi bişey iniz yoksa bence gerek yok doktor bana da yazmıştı ama yengem öyle söyleyince kullanmadım ben cesaret edemedim zaten 15 kilo fazlam var
manikeneko666 linamommmmm 48 kiloydum 60 kilo oldum ve lanet olsunki tek öğün yediğim ve ekmek hamur işi tüketmedigim halde kilo veremiyorum.
linamommmmm 1prens1prensess olsun ya ben kilo severim😂 benimde boyun 1.73 ve kilom 49 kötü duruyor bira kilo almak istiyorum bişey olmaz😂
manikeneko666 linamommmmm duygu durum , çok ilaç kullandım misol, anafranil,lustral,cipralex,aripa ,efexor ne ararsan🥺
manikeneko666 linamommmmm migren için kullandım daha öncede sinirlilik için falan aksiyete stres ama tavsiyem durumumu daha kötü hale getirdi 3 farklı hastaneye gittim , biliyor musun bilmiyorum İstanbul’da Cerrahpaşa tıp fakültesi var orada çok iyi psikiyatri doktorlarına göründüm tedavi gördüm ama daha kötü oldum 🥰
manikeneko666 linamommmmm ben de öyle dedim zayıfım biraz alsam ne olacak 48 kiloydum 165ti boyum , hayaller hayatlar 😁
linamommmmm manikeneko666 bendeee çok fazla sinir var. Siz ilaçları kullandıktan sonra daha mı kötü oldunuz🥺
manikeneko666 linamommmmm bırakmak için kaç kere acillik oldum bir bilsen kontrollu bıraktığım halde efexor denilen ilacı bir doz dahi içmesen saatini gecirsen şiddetli baş dönmesi yapıyor dozu azalatarak bırakma yapıyorsun bırakırken çok zorlandım çok defa acilde buldum kemdimi çok şükür 3 4 aydır temizim içmiyorum kafam rahat birde çok şiddetli uyku yapıyor bu ilaçların hepsi yaptı. Doktor yapmaz dediği halde hepsi de yaptı valla