Mrcannesi Arkadaşlar yemeğimin yanına maydanoz soğan doğradım yemek için en son aklıma geldi süt azaltırmı bebeğim daha 3 aylık
2cocuk_1anne_ Mrcannesi azaltma canım hatta tam tersine yeşillik süt arttırır buna inanarak ye Ben her akşam yemeğin yanına yeşil salata yapıyorum Kıvırcık dere otu maydanoz yeşil soğan bazen salatalık limon da sıkıyorum çook gğzle oluyor
Kbrbisi28 Rota dere otu gibi otlar genelde sutu arttirir maydanoz azaltir deniliyor ama ne kadar dogru bilemem
merkursavascisi_06 İbrahim saraçoğlu süt azaltan yiyecekler videosunda bahsediyo maydanoz yemeyin diye, ben sıfırlamadım tüketimimi ama azalttım. Dereotu artırıyo maydonoz azaltıyomuş
Mrcannesi 2cocuk_1anne_ bak bende hep yiyorum ama maydanoz öyle özellikle doğradım yedim bilerek yapmadım canım çekti yemeğin yanına ne iyi olur dedim aklıma yedikten sonra geldi limonuda bol bol sıktım ondan bişi olmazda 😩
Asuri Şimdi diyetisyen desteği almaya başladım , diyetisyenim hiç koymadı nerdeyse yeşillik sadece biraz marul o da salata için. sütün kalitesini düşürdüğü için önermiyor sulandırır sütümüzü dedi.
Kbrbisi28 Mrcannesi ay rota yazmisim 🤭😁 roka dereotu tahin helvasi demislerdi bana birde ben sevmem pek ama yemistim birde mesela kaymak bunlarda sut yapiyor hepte sevmediklerim yapiyo ama yemistim kizim icin 🤭