Gulceninannesi25 Zulosumsal ikisini de denedim molfixden daha memnun kaldım kalıp olarak bir tık daha geniş gibi hemde daha kalın 1 yaşında kızım hiç sızıntı yaşamadım açıkçası
menek16 Zulosumsal Bez de bebekten bebege değişir denemeniz lazım ben prima premium careden molfixe geçtim memnundum bi kaç haftadır kaşındıgını gözlemledim bezden mi keşiften mi başka şeyden mi emin olamadım goon deneyeceğim bakalım
Sare_ipek Zulosumsal ikisinide denedim molfix sıktı sleepy tasirma yapti ikisinden de suan memnun degilim acikcasi
canparelerim Zulosumsal canbebe de deneyin isterseniz, primayla benzermiş bende daha denemedim ama deniycem, hem primadan daha temiz içerikliymiş ve fiyatı da primadan daha uygun tabi.
Zulosumsal menek16 Primanın çok iyi oldugu söyleniyor fakat aşırı pahalı aslında bu kadar yoruma direk primaya geçerim ama 84lüsü 500 küsür çok fazla değil mi ya
Gulceninannesi25 Zulosumsal sleepy de yaşamıştım ama molfixte yaşamadım hiç doğum için de molfix almıştım
gkbyza Yaklaşık 4 aydır sleepy kullanıyoruz ama son zamanlarda taşıyor hep çişi falan üstü sırılsıklam oluyor pure baby aldık bakalım gelsin de bi
Lionpiece Zulosumsal ıslak mendil kullanıyormusunuz ? Bazen bez değil ıslak mendil pişik yapıyor ben prima kullanıyor ıslak mendilide aynı marka hiçbir sıkıntı yaşamadım eğer indirim takip ederseniz biraz daha uygun fiyatlı alabilirsiniz
Yasemin38 Zulosumsal canım bez markası birazda bebeğin cildiyle alakalı bir durum deneyerek en uygununu bulmak gerekiyor
canparelerim Zulosumsal Aynen bende çok memnun kalanı duyuyorum o yüzden bende denemek istiyorum. Primadan memnunum ama gerçekten bütçeyi biraz zorluyor.