Oglumm_ Halimetehan bende burda bekleyeyim bizde 10 ay 7 günlüğüz asla yemiyor yaklaşık 20 gün önce hastalanmış tı ondan beridir de daha da iştahı yok, şaştım kaldım ne yapsam diye
Demeteymenim Halimetehan Benim oğlumda 11 aylik ayni sekilde zorlamiyorum sevdiği şeyleri yoğurtla karistirip yediiriyorum kahvalti yapmak istemiyor yumurtasini meyvesini pirinç unu yada muhallebi yapip o sekilde yediriyorum bazen bebekler iştahsiz olabiliyor gecici bir donem 🤗
ikizannesi000 Halimetehan kızım 13 aylık düzeltilmiş 11 ama asla yemiyor ne versem kafasını çeviriyor okdr zor bir dönem ki 7 aydır eek gıda deniyorum yok yediremedim
Halimetehan Oglumm_ benimki de diş çıkarma döneminde acaba ondan mı yemiyo sadece yoğurt yiyo onu seviyo
Oglumm_ Halimetehan bizde de daha diş yok bende dişe bağlıyorum acaba ondan mı yemiyor diye ama inşallah yerler yaa
Armgn88 Benim kizim da ayni. 11 aylik yogurt ve muz disinda onlar da azar azar asla yemiyor. Ek gidaya gectigimizden beri bu sekilde 🤦🏻♀️
Halimetehan ikizannesi000 benimkide aynı şekilde yumurta bile yemiyor zorlamakta istemiyorum napacaz böyle bilmiyorum
ikizannesi000 Halimetehan sorma ya Bn bugun yatırdım sırt üstü agzına zorla koydum agladı ama 4 kasık falan yedi mecburum ewt yanliş birsy ama 6 kg bile degil doktor yedir napet yedir diyo liste vermiş püre de yemek istemiyor okdr zorlanıyorum ki