Cns15 Kızlar nasıl geçiyor ataklı haftalar ? Bizim kucak mız mız ,uyku süremiz bir gün yarım saat uyu uyan bir gün 3 saat deliksiz uyku ile değişiyor sizde nasıl durumlar
Durunun_annesii0 Cns15 benim ki beni de emmiyor kucakta ağlaya ağlaya oda oda geziyoruz kucağımda emzirebiliyorum bazen onu da istemiyor uyku desen ağlaya ağlaya sallamayı bırakınca uyanıyor 15 20 dk anca kucakta gezmekle geçiyor günümüz genellikle gece de belli olmuyor maalesef :/
Abc_1010 Cns15 benim de bebeğim ara ara uyuyor ama bazen uyanık kaldığı süre çok az oluyor gibi. Fazla uyanık kalınca da huzursuz oluyor ben de bu durumdan endişe duymaya başladım. Artık daha fazla uyanık kalması gerekiyor diye düşünüyorum nedense
Cns15 Aras_2323 düzen kalmadı ama max 2-3 saat arayla uyutuyorum kendisi alışkanlık yaptı o aralıkta yatağa geçiyoruz.ama uyku süreleri gündüz çok çok değişti çok huysuz
Durunun_annesii0 Cns15 Bi elimle beşik sallıyorum şuan bi elimlede ne var ne yok diye bakıyorum akşam oldu yemek yok daha kızda uyumadı hiç öğünümü saati saatine sıcak yiyemiyorum ne zaman düzelir bilmiyorum artık çabuk geçse ama sabah yaptığım kahvaltıyla duruyorum uyusa yerdim yine uyumuyor uyumuyor 🥺
Cns15 Durunun_annesii0 stresi bebekler hissediyor biraz sakin kalıp uyuduğunda uyusun gibi kafanızı rahatlatın biraz 2 saat arayla yatağa yatıp uzanın falan
Cns15 Aras_2323 benim hep emerek karnı toksa emzik veriyorum yanına yatıyorum şuan izindeyim işe başlayınca tekrar nasıl olur uyku bilmiyorum