Busra-Camci94 2 ay 15 günlük bebegim var. Emziriyorum fakat dışarda işlerim olduğunda 1 saat bile durmuyor mama yesin diye aptalım bebelac ve hipp mama aldım. Hiç birisini yemedi. 1-2 yudum cekip mama olduğunu anladığında aninda bırakıyor. Sütümde sağacak kadar yok. Ne sekilde mama yedirebilirim. Bu durumda olan var mı?
Guldas Mamalar içerisinde tat ve içerik olarak en iyisi aptamil. Benim bebeğim sadece onu içti. Biberou değiştirin biberon istemiyor olabilir. Kaşıkla vermeyi deneyin.
salihayilmaz aslında bunların içinde bence en iyisi aptamil, şırınga ile vermeyi deneyebilirsiniz. dışarıya çıkmanız çok mu gerekiyor
Busra-Camci94 salihayilmaz Doğumdan sonra bi takım hastalıklarım oldu. Kontrollere giderken bırakıyorum 2 3 saat kadar o süre içinde aklım hep onda ac mi diye. O yüzden 30 cc mama yese ac olduğunu dusunmicem
sbldmr123 Biberonla alakalı da olabilir başka bir başlık deneyin, lansinoh güzel mesela. Aptamilin tadı anne sütüne benziyor onu verin
nurcanco mama değiştirmek de iyi olmuyor aptamille devam edin bence. belki biberona alışamamıştır kaşıkla filan verdiğinizde alıyor mu?
Busra-Camci94 Sadece hastanede taburcu olmadan önce bi miktar hemşire vermişti mama kaşıkla yedi. Bibronu begenmiyordur diye anne göğsüne benzeyen philips avent'in biberonunu aldım onuda ayni şekilde kabul etmedi. Mama gelicek diye kaşıkla vermeye de uğraşmadım tekrar deneyim bu. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
tcmedine aptamilin 200 ml. şişelerde sıvı devam sütü var yine 1 numara olarak alabilirsiniz dışarda kullanımda çok pratik oluyor üstelik