Eminecak 34663466 benim arkadaşım yaptirmadi vakti geçti diye sonradan öğrenmiş. Maddi durumu elveren herkes yaptırmalı bence
GBK 34663466 kuzenim yaptırmadı 1 aydır kızı hastanede yatıyor çocuk 6 kilo verdi. maddi sıkıntınız olabilir pahalı bir aşı ama ilerde hastane masrafı daha fazla oluyor
Asyaveannesi04 34663466 yaptırmayıp pişman olan çok forumda, evet pahalı bir aşı ama çocuğumun o perişanlığına asla değmez yaptırdık 2 doz olarak
_kizimveannesi29 34663466 Ben yaptirmadim şimdi ki aklım olsa koşarak yaptırırım. Kızım rotavirus oldu ve kaç gün hastane de yattık. İkinci bir çocuğum olursa kesinlikle aklımdaki ilk şey bu..
Evaninanasi Sedarelll 3. Ayda 1040 tl ye ilk dozu yaptırdık, bu ay da 2. Dozu yapılacak yani 5. Ayda. Fiyatı hala 1040 sanırım
mkymouse 34663466 Bugun yaptırdım damla seklinde zaten. Herhangi bir yan etkisini goremedim simdilik beklemedeyiz🤲
dikkatbebekvar Ya ben de yaptırmak istedim bugun sordum cok pahalı ama gercekten 1040 lira bi dozu sadece. Bir de sünnet de ettiricez resmen sünnetten daha pahalıya geliype.
Izel45 34663466 maddi durumun el veriyorsa ki bence Bi tık da zorlamak lazım çok riskli bir hastalık yaptırmalisin bence çünkü bebegimin reflü olduğunu öğrenmeden önce acaba diye doktora gitmiştim kusma ishal doktorlar bile endişelenmisti
34663466 Hepınıze tek tek teşekkür edeım kızlar cevapladıgınız ıcın inşallh bende yaptırmak ıstıyorum bakalım
Ecemilay 34663466 benim kız kardeşim yaptırmadı ama zamanı geçtikten sonra haberi olmuş ben yaptırdım evet pahalı bir aşı ama o parayı hastaneye vereceğime borca girer yine yaptırırım daha iyi özel aşı ama bence gerekli