GkcYnr Merhaba arkadaşlar, Bebeğim 2 ay 11 günlük ellerini keşfetti ve elleri sürekli ağzına götürüyor. Geceleri ellerini yüzüne götürmekten uyuyamıyor kendisini sürekli uyandırıyor🤦🏽♀️ Bu durumu yaşayan var mı?
Ebrushkaa GkcYnr çok yaşadım gece kendini çok uyandırdı kundak yaptım daha çok ağladı uyumadı mecburen gece kalkıp uyutup tekrar yatırdı.
Mdngny GkcYnr ayy o zaman kötü ya ben oğlumu sarıp sarmalar yatirirdim zorla valla yoksa hiç uyuyamazdik
GkcYnr Ebrushkaa Şuan bende öyle yapıyorum. Dün gece yanımda yatırdım elini tuttum biraz daha sakindi ama kısıtlandığını fark edince hemen çekiyor.
durukusunannesi_ GkcYnr ayy ben ben 3 aylık oldu 1 aydır ellerini yedi resmen engel de olmamak gerekiyormuş. Uykusu gelince elleri gözlerine gidiyor hemen kaşıyor benim ki de aynı sizinki gibi asla kundak yaptırmadı doğdu doğalı ne zaman sona erer bu bilmiyorum 🤷♀️
GkcYnr durukusunannesi_ Evet gece bir uyanıyorum sesli sesli ellerini emiyor. Aslında çok hoşuma gidiyor böyle bir şey keşfetmesi ama hem bana uykusuzluk zor geliyor hem o da gün içinde çok huzursuz oluyor🤦🏽♀️
Eminecak GkcYnr cok güzel bir sey ellerini kesfetmesi artık neyi farketse ağzına goturcek oyle taniyacak ☺️ uykular zaten kaçmaya yer arıyor boşver 😭😂
aslansym GkcYnr aynı durumdayiz 2 Ay 16 gunluk gece bende elimle tutuyorum ellerini bazen sakinliyo bazen bağırıyor. Kundak hiç sevmiyo ikinarak cikartmaya çalışıyor.uyku tulumu aldim bir gece giydirebildim. Ne zamana kadar sürer acaba bilmiyorum
Mdngny GkcYnr valla iyice sariyodum çıkaramıyodu elini 🤣 şimdi 6 aylik oldu yapamıyorum bazen yine kendini uyandırir elleriyle
GkcYnr aslansym birebir aynı şeyler ıkınıyor resmen elini çıkarmak için. Yüz üstü yatırarak 3-4 gün çözüm bulduk sonra onuda keşfetti
zzeynepsaree GkcYnr 2 ay 20 günlük kızımdan selamlar 🙋🏼♀️😂 bizde ayiniyiz her yeri ıslanıyo acaba diş mi geliyor diye düşünmeden edemiyorum 😁 bizimki de kundaği hiç sevmiyor doğduğundan beri yapmadım ite kaka emzik aliyor o zaman unutuyor şükür
GkcYnr zzeynepsaree Yok diş için çok erken. Bizim doktorumuz uyardı bizi çook salyası olacak elini ağzına götürecek açlıktan ya da dişten değil endişelenmeyin büyümenin etkiler bunlar dedi.
GkcYnr Mdngny Kundak yapınca tüm gece ıkınıyor elini çıkarmak için o zaman uyuduğunuz 1 saatlik uykuda gidiyor🤦🏽♀️