Balliiii Anneler 6,5 aylık bebeğim yoğurt çorbası yaptım kaya tuzu kullanan duydum. Tuz atıyor musunuz tatsız tuzsuz bir şey çorba ne yapmalıyım helpp 🙆🏻♀️
Aslicamm Balliiii bebeğinize ne verirseniz damak tadı ona göre gelişir ben tuz vermedim tatsız tuzsuz şeylere alıştı ama baharat kullanıyorum 10.5 aylık bence şimdi tuzlu verirseniz sonra çok daha fazlasını ister 1 yaşından önce vermemeye çalışın
Rez Balliiii 1 yaş öncesi gerek yok yaşını doldurduktan sonra ise eve kaya tuzu öneriliyor o da çok çok az eser miktarda diyebilirim
Balliiii PatronBebek Ysgl26 Yazaksami Aslicamm Rez Fusunf Poyrazin_annesii Emreninannesi- NaimeYilmaz Hepinize çoook teşekkür ederim sonunda aydınlandım 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Poyrazin_annesii Ben tuz kullanıyrm cnku yemıyor baskantürlü. Hatta yeri gelıyor hazır çorba bıle yapıp verıyorum. Bebegım cok seçici ne mama ıcıyor ne bısey yıyor
PatronBebek Poyrazin_annesii hazır çorba yetişkinler için bile zararlıyken bebeğin asla tüketmemesi gereken bir şey bence vermeyin
Fusunf Poyrazin_annesii hazır çorba bebeğinize faydası yok üzüldüm bebeğiniz adına kusura bakmayın amaa ben bile içmem hazır çorba .
Emreninannesi- 1 yaşından önce tuz koymadım öyle alıştı yeni 1 yaşına girdi doktor artık kendi yemeklerinizden verebilirsin dedi az olacak şekilde yeni koyamaya başladım
NaimeYilmaz Sebzelerin içinde tuz var. 1 yaşından sonra çok minimum miktar yemek piştikten sonra atabilirsiniz. Bilinenin aksine tuz yemek piştikten sonra az ölçüde kullanılırsa zarar değil fayda sağlar.
Poyrazin_annesii Fusunf biz cok tüketıyoruz aılecek. Sadece mercımegı kendımız yapıyrz ama onuda bebegım ıcmıyor.evde ona sebze corbaları tarhana dln yaptm ama içmedı. Sadece bızım içtıgımız corbaları sevıp ıcıyor evet bı faydası yok bnde bılıyrm ama en azından bogazından bışeyler gecıyor