Aysunal Selam kızlar Oğlum 1 yaşında fakat dogdugundan beri geceleri hep kalkıyor bir değil 3 değil 5 değil yani . Bazen cıkdırcak gibi oluyorum calısıyorum gece uykusuzum . Anason cayı uyku cayı bybynight herseyi denedim olmuyor . Kendini uyandırıp sinirleniyor . Yatagın içinde dönemediği içinde sinirlenip aglıyor . Ayakta sallanmaya alışmış istiyor ki her dakika ayakta sallayayım . Çözümünüz var mı ?
Deletedmom_112 Benimde kızım 1 yaşında doğduğundan beri pek uyumayan bir bebek, çok hareketli asla yerinde durmaz, artık o şekilde kabullendim, büyüdükçe bir düzene girer diye umut ediyorum.
Aysunal Ya uyanmasınıda geçtim her kalktığında aglıyor salmamam için . Şu sallama işinden nasıl vazgeçiricem bilmiyorum . Gece uyanırken kafasını sallıyor yani beni sallamaya devam et yoksa seni mahfederim 😂 bunu huy haline getirmesinden korkuyorum
Deletedmom_112 Aysunal Aysunal Gece uyanırken kafasını sallıyor yani beni sallamaya devam et yoksa seni mahfederim 😂 bu 😂😂😂 Yerim yaa, şükür bizde sallama derdi yok