Elifadacakmak Kızlar bebeğim 3 aylık yattığı yerden sürekli doğrulmaya çalışıyor , kafasını kaldırıyor kalkmaya çalışıyor .. yarım oturtuyorum ama tam oturmak istiyor . Sizce erken mi
ahmetseliminannesi Elifadacakmak Ahh tam da bu postu açmak icin girmiştim 😊😊 benmde bebeğm 3 ay 18 günlük sürekli kalkmak istiyor kafa hep havada dizlerinden destek alıyor kıyafetinin kalkmaya çalışıyor, kendi yastığıma yatırmıştım gecen bi baktm oturuyor cocuk 😊😊
Heisenberg Elifadacakmak Benim bebeğimde öyleydi. 3 ayından beri oturmak istiyor sürekli. Doktorunuza danışarak 30-40 saniye kadar kucağınızda destekli oturtabilirsiniz. Uzun oturtmayın yalnız.
MomEzo Evet biraz erken benim doktorum 4 aylıkken yarım beşinci ayda daha dik ama destekli altıncı ayda da dik ve yarım destek şeklinde oturtmam gerektiğini söyledi kemiklerine zarar vermemesi için instada da bi doktor sayfası var bebeğe dair herşeyi anlatıyo istersen bakabilirsin atabiliim adresi?
FHKK Benim oğlum da 3 ay 10 günlük oda kalkmaya çalışıyor kalkarken yan yatıp düşüyor 😂😂 Cebelleşiyor kuzum kendi kendine 😍
Sedakaplan Benm oglumda 3 aylık 5 günlük bnde sadece kucagımda onu oturtuyorum artk ama onun haricinde kendisininde öyle uzanırken kalkmaya çalıştığını görmedm
cglyn9 Elifadacakmak 3 ayı bilemiyorum ama benim bebeğim 4 aylık bizim doktorumuz kucağınızda istediğiniz kadar oturtun dedi. yastıklarla destekleyerek değil onun için erken ama kucakta oturabilir dedi.
Elifadacakmak cglyn9 aynen genel olarak tüm doktorlar 4. Aydan sonra kucakta destekli oturabilir diyor
Gulfem_1605 Elifadacakmak ayni sıkinti bizdede vardi canim dogdugundan beri uyanikken sirtüstü yatmayi sevmiyo illa oturup bakacak etrafa. Ve doktorum destekli tuttugunuz zaman mesela kucagindayken ellerinin altindan destekliyorsun ozaman birsey olmaz demisti tüm yükü ona vermiceksin yani