Nurumm12 caylavyu merhaba istanbuk içindeyseniz İKEA mama sandalyesi satıyorum herhangi bir kusuru yok kemeri vs mevcut
a07 caylavyu ben ebebek ten baby plus star mama sandalyesini 200 liraya aldım çok memnunum isterseniz bir bakın. İkinci el uygulamalar çıldırmış gibi sıfır fiyatı istiyor.
Ceycey2717 caylavyu merhaba 500 tl e verebilirim beneto mama sandalyesi ilgilenirseniz hic bir sorunu yok
Ceycey2717 caylavyu merhaba 500 tl e beneto mama sandalyesi hic bir kusuru yok ozelliklerini atabilirim videoyda atabilirim. 3 kademeli ayarlanabilir alt sepeti mevcut yemek sandalyesine uygun sekilde giriyor
Elifnefesyunus Valla bende arıyorum temiz mama sandalyesi sıfırları 1000 TL letgo ya Baktım orda bile 800 şaka gibi
Umutveannesi Elifnefesyunus Şu bime a101e gelenlerden kullanıyorum ben çokta memnunum. Trendyoldada arasında pek bi fark yoktu. Tavsiye ederim şu anki fiyatı ne bilmiyorum ama diğerlerine göre daha uygun oluyor
Polannem Civilde de 230 tl bende ordan almayı düşünüyorum. İkinci ele de aynı paraları istiyorlar en azından sıfırını alırım
nescafebagimlisi Polannem civilde bende gördüm bende almayı düşünüyorum kujji diye bi markanın 230 lira ama galiba 15 kgye kadar tasıyomus ebebeğinki 25 kgye kadar tasıyomus o daha mantıklı geldi bana civldekini daha cok beğendim ama 😂
yabancibiri caylavyu chicco var bende sadece kılıfın bir köşesi hafif küf yapmıs onun haricinde sıfır ayarında, fiyat 1000₺
Lalegul caylavyu a101 lerin 2 katli olanlari var büyük oluyorlar orda vardir gecen gordum 230 tl fiyati vardi