yaseminsahin14 Bebeğimin ağzının suyu çok akıyor. Bu da anlamadığım bir şekilde kıyafetlerinin boyun kısmını sarı sarı leke yapıyor makineye atsam da geçmiyor. Bunu nasıl geçirebilirim
Sulee_ yaseminsahin14 beyaz kalıp sabun ile çitileyip öyle atın makineye ben kızımın kakası çıktığında lekelerine öyle yapıyorum hiç leke felan kalmıyor
Denizoglan yaseminsahin14 e bebekte baby me nin çamaşır suyu tozu var ben onu kullanıyorum bütün lekeler gidiyor mis gibi oluyor
-luna- Elite home leke çıkarıcı toz. Sadece bebek değil her türlü lekede ve kumaşta kullanılıyor. Eski lekeleri de çıkarıyor.
yaseminsahin14 Çok teşekkürler kızlar acimavi Denizoglan Mirayhavvanur38 Nilkuss MademoiselleZengin55
Sblatc acimavi aynen bende kullanıyorum memnunum. Aylardır çıkmayan lekeyi tamamen olmasa da büyük ölçüde çıkardı 2. Seferde tamamen gitti
Birgubilikannesi55 yaseminsahin14 bn dalın bebek granül deterjanıni sıcak su dolu kovaya 1 ölçek döküyorum kıyafetini de içine koyuyorum 1 gün bekletip makinada 1 saat yikatiyorum çıkıyor daha dün gece sarı kaka lekesi vardı yikattim beyaz kıyafetini yeni alınmış gibiydi walla