selmapinar Anneler yeni 1 aylık kızım var mama vericem yine bebivita diyor arkadaşım, bende toplatıldı diye biliyorum, doğru biliyorum değilmi.
MuhammedAmine selmapinar bebivita güzel içerikli bir mama değil . Tavsiye etmem bende hala markette görüyorum daha dün bimde gördüm var yani hala ama hiç alma derm . Bebelac gold güzel onu deneyebilirsiniz
19052019 selmapinar kızım 2 aylıktan beri bebivita kullanıyor gelişiminde her hangi bir gerilik yaşamadık şu an 9. Ayımızdayız ve kilo olarak bile normalin bir üstündeyiz hala kullanıyoruz kaldırılan meyveli kaşık maması çok gazlı bir bebekti kızım piyasadaki bütün mamaları kullandık diyebilirim en son bunu aldık ve ne gaz yaptı ne kaka sorunu yaşadı tavsiye ederim ☺️
Haticenur7994 selmapinar canım eğer toplatilmadiysa bile ama bn normalde humana veriyordum sadece bir kez eşimde yanimda yoktu bende almadım sadece bi defalığına bebevita aldım ve içince kurt cıktı iki tane geri döktüm sonrada netten yorumları okudum bu şekilde bi kaç ksii şikayetçi olmuş kurt var diye alma bence kesinlikle baska uygun mamalar var onlardan kullanabilirsin
Merve1705 selmapinar ismi çok şaibeye karışmış bir mama. Uzak durmanızı tavsiye ederim içeriği maalesef iyi olan bir ürün değil.. Doğduğundan beri aptamil kullanıyorum kilo alımı hazmetmesi vs çok iyi.