ipekadaninannesi Merhaba kızlar ebebekten alışveriş yapmayı çok seviyorum siz neler alıyorsunuz tavsiye ediceğiniz ürünler neler ?
RainOverMe ipekadaninannesi katalogdakı urunlerı almak ıstedım ama ındırım olmadı vazgectım cok da bır sey yok sankı, bı tulumlarını aldım onların da bedenı dar ve boyu kısa ama ıdare edıyrz seneye olmaz sanırım artık baska yerden alırım tulumları. Beden bulmak cok zor e bebekte ya da bana oyle denk geldı. Dun sac acıcı spreyını aldım bakalım nasıl cıkarsa artık begenmezsem kullandıgım markaya devam edecegım
Elisaamm1612 ipekadaninannesi ben en çokkkk kıyafet aldım outlet olmayan mağazalarda bile indirim kısımları var kısa ve uzun kollu zıbınlar patikli altlar taytlar 10 15 liraya buldukça aldım hep zaten 2 ay giyiyor bide 100 200 vermek istemedim indirimli ürünleri işe yarıyor bide aspiratörünü çok öneririm otribebeden daha iyi
Eylulecek ipekadaninannesi yazlık elbise tişört tayt aldm şuan özellikle fiyatları çok uygun dye Allah giymeyi nasip etsin inşallah Çoğu alışverişini ebebekten yapıyorum zaten begenyorm.iyi ki ebebek var
Ekimkizi İhtiyaçların yarısı e bebekten tamamlanıyor indirimden Bez, Lansinoh pompa, gögüs kremi, gögüs pedi , gümüş kapak , çöp kovası, emzik , alıştırma bardağı aldım.. diğer indirim günlerinde de alıcaklarım var bitek kıyafet bulamıyorum ordan.. 🥰
Dvb1016 Ekimkizi hello baby markasinin cizgili uzun kollu citcitli bodysini buldum o kadar rahat ki yikadikca yumusuyo sanki normalde agzi burnu kayar hello baby ama bunlar cok guzel cikti yaka kisminda capraz 2 cit cit yatay cizgili kirmizi beyaz ile yesil beyaz gordum ben bulursaniz kacirmayin cokda serseri duruyo cok sevdim 😀😀
Ekimkizi Dvb1016 Binlerce ürün olmasa bulcam belki de ama çok var 😄 bakıcam bu dediklerine balım çok sağol