Kızlar öncelikle mrb bundan 2 sene önce diz kapaklarında ağrılar başladı ortapediye gittim kireçleme başlangıcı olduğunu söylemişti ağrı kesici kremlerle geçmişti kışın daha çok ağrısı oluyodu yazın pek hissetmiodum açıkçası bi sene sonra yine kış gelince geceleri diz kapakların daha çok ağrımaya başladı uykumdan uyandırıldı o dereceydi yine gittim bu sefer kıkırdak büyümesi var dedi ilaçla kremle yine bi kişi atlattık bu sene yine ve aşırı ağrım oluyo artık dayanılacak gibi değildi ve yine gittim bu sefer de dedi ki kemikler birbirine yaklaşmış nerdeyse birbirine değmeye yakın zaten ustrsyon görüntüsünde kendim de gördüm net bisey de söylemedi 1 aylık bi hapla ağrı kesici hapla krem yazdı kullan bida gel bakım dedi bu bana verdiği hap 350 tl flndi 1 aylık bi hap içinde yumurta zarı mi ne buluyomus netten araştırdım ne için kullanıldığını da bulamadım neyse ama doktor bana net bisey söylemedi ve ilaçları kullanmama rağmen ağrılarım daha da arttı annem fln kemik.suyu kaynattı içiyorum yemeklere katiyorum kendimi sıcak tutuyorum ama bi anlık gecio haplar ağrı kesiciler fln sonra yine ağrısı baslio diz kapakların sürekli birbirine girio gibi hissediyorum kutletmeyince ağrısı gecmio acilmio gibi oluyo ve yürürken fln sürekli dizlrrim kutluo yani doktor iyice ilerlerse protez ameliyatı olur fln dedi o günden beri piskolojim alt üst oldu daha yaşım çok genç ve ben evde bile rutin işlerimi yapamıyorum cocugumla ilgilenemiyorum dizlerimi kıvırıp oturamıyorum bile çok aşırı ağrı yapio ve birbirine girio gibi oluyo resmen canım acio doktor yuruyus ağır iş vs hepsini yasakladı ama zaten istesem de yapamıyorum çok zorlaniyorum başına böyle bisey gelen var mı başka doktora mi gitsem hayır şu sebebten deyip açıklamadı da yani ben ameliyat fln olmak istemiyorum ama bu ağrılar yüzünden yerimden kalkasın bile gelmio ve aşırı ağrı yapio geceleri uyuyamiyorum ayaklarımı kıvıramiyorum lütfen bi cevap verin yön gösterim napmam lazim çok moralim bozuk can cekisiyorum sanki öyle bi ağrı ve iyice piskolojik olarak kendimi çok çaresiz hissediyorum